Loading...
Kezdőlap2023-09-18T21:39:13+00:00

NE VÁRJA MEG! ELŐZZE MEG A BAJT!

Profi biztonságtechnika társasházakba

Értékeink védelme nem luxus, inkább létszükséglet! Ha ezzel Ön is tisztában van és ezért keresi a legjobb megoldást otthona biztonságára, akkor itt a megoldás: profi biztonságtechnikai eszközökkel védje értékeit, otthonát, melyek segítenek megelőzni a bűncselekményeket, a káreseményt gyorsabban felderíteni.

Számunkra fontos a lépcsőházi lakóközösségek védelme, éppen ezért műszaki tudásunk legjavát és széles körű tapasztalatunkat adjuk, így a legújabb megoldásokat, precíz adatkezelés szolgáltatást és persze kedvező kamera rendszer árat kínálunk.

A megfigyelő rendszer, azaz a társasházi kamerarendszer esetében különösen nagy hangsúlyt fektetünk a jogi hátterek biztosítására. Az országban egyedülálló módon a társasházi törvények maximális betartásával nyújtjuk a társasházi adatkezelés szolgáltatást teljes körű adatvédelemmel.

Igazán büszkék vagyunk rá, hogy már több, mint ötszáz társasház választott minket, a konferenciák állandó résztvevői lehetünk, folyamatos és közvetlen kapcsolatot tartunk ügyfeleinkkel. Garantáljuk Önnek is és lakótársainak is a társasház védelmét, ha az MNS Védelem Kft. mellett dönt elégedett lesz!

0
Társasház
0
Kamera
0
Órás ügyelet

Válassza professzionális biztonságtechnikai és adatvédelmi szolgáltatásainkat!

Biztos, hogy ez a legjobb rendszer önnek?

Nem biztos a dolgában? Aggodalmai vannak?
Mi garantált megoldást adunk önnek.

Számunkra fontos az önök biztonsága.

GARANTÁLJUK A MINŐSÉGI MUNKÁT ÉS A TÖRVÉNYES MŰKÖDÉST.

Ügyfeleink mondták rólunk

AKIKNÉL AZ ŐRSZEMPROGRAM MÁR KIVÁLÓAN MŰKÖDIK:

Pontos és egyértelmű árajánlatot kaptam. Minden fel volt tüntetve benne. A megrendeléstől a kamerarendszer átadásáig a megállapodás szerint zajlottak az események, betartva a szerződésben szerepelő terminusokat. Csak jó véleménnyel nyilatkozhatok az MNS Védelem Kft-ről.

Szegesi Zoltán társasházkezelő, Ferox Bt.

Tisztelt MNS Védelem Kft! Nagyon szépen köszönöm a gyors és precíz munkájukat. A kollégák nagyon segítőkészek, szakmailag is felkészültek. A kamerarendszer működése is kifogástalan.
További jó munkát és jó egészséget kívánok Önöknek!

Tallián László társasházkezelő, ATLAKA BT.

Mi mennyibe kerül?

BARÁTSÁGOS ÁRON – PROFI MUNKA. GYŐZŐDJÖN MEG ÖN IS A SAJÁT SZEMÉVEL. MEGÉRI A SAJÁT BIZTONSÁGA.

Figyeljen ön is saját biztonságára!

Tippek és trükkök, hogyan védheti meg saját magát.

Az autó katalizátorok lopása egyre gyakoribb bűncselekmény

Az autók katalizátorainak lopása az utóbbi időben aggasztó méreteket öltött, és egyre nagyobb problémát jelent a járműtulajdonosok, valamint a környezetvédelem szempontjából. A katalizátorokat károsanyag-kibocsátás csökkentése érdekében alkalmazzák

A pontgyűjtő kártyád alapján ismernek téged!

Ma már szinte lehetetlen úgy vásárolnunk egy nagyobb áruházban, hogy az eladó ne kérdezné meg: van-e pontgyűjtő kártyánk, s ha nincs, szeretnénk-e ilyet. A pontszerzéshez sokszor olyan

A parkokban elkövetett bűncselekmények

A városi parkok fontos szerepet töltenek be az emberek életében, hiszen lehetőséget biztosítanak a kikapcsolódásra, pihenésre és a természet közelségének élvezetére. Sajnos azonban egyes parkok váltak a

Autólopás megelőzése: tippek és tanácsok

Az autólopás sajnos globális probléma, amely minden autótulajdonost érinthet. Az autólopások elkerülése érdekében szükséges az alapos megelőzés és védelem. Ebben a cikkben számos tippet és tanácsot fogunk

KÉZIKÖNYV KAMERARENDSZER
LÉTESÍTÉSÉHEZ, ÜZEMELTETÉSÉHEZ

MENEDZSELÉSI ÚTMUTATÓK ÉS MINTÁK

Megrendelés

Hova küldhetjük a PDF-et?

1 percen belül küldjük az anyagot (teljesen díjmentesen)