Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Ezek a húsbavágó témák kerültek terítékre a Közös Képviselők Napján – Mit tegyen, aki lemaradt?

2018. november 20.

Akik bejutottak november 15-én a Közös Képviselők Napja és Társasházi Expóra, azok nagyon elégedetten távoztak a hosszú, tartalmas nap végén. Nem csoda, hiszen a társasházak adatvédelemmel kapcsolatos első peres eljárásainak tapasztalatairól, a közös képviselők tulajdoni lapra kerülő adatairól, a társasházak számviteli hiányosságairól, vagy a hatósághoz 2019. január 1-től kötelezően beadandó, számviteli szabályok szerinti beszámolókról szóló előadások nagy segítséget jelentettek az előttünk álló, változásokkal teli év indításához.

Az 1.000 fős terem megtelte után le kellett zárnunk a jelentkezéseket, így közel 200 érdeklődőnek már nem maradt hely, de a Társasházi Háztartás (THT) következő számaiban - előfizetőként - számukra is elérhetővé válnak azok az összefoglalók, melyek a legfontosabb tudnivalókat tartalmazzák. Ők tehát elég, ha figyelik a postaládájukat, a THT házhoz megy. 

Mivel egy évben csak a Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo az ahol az előfizetőkön kívül más is részt vehet - mert ez a THT és a TTOE nyílt napja - érdemes tudni, hogy az előfizetők, amellett, hogy számos tartalmas cikkhez juthatnak hozzá, garantáltan nem maradnak le egyetlen, társasházakat, lakásszövetkezeteket érintő jogszabályi változásról sem.

Az éves előfizetési díj 3.900 Ft, ami 10 lapszámot és három díjmentes konferencián való részvételt tartalmaz.

Ha még nem előfizetőnk, de szívesen csatlakozna szakmai közösségünkhöz, akkor küldje a tht@tht.hu címre az alábbi adatokat, s már a novemberi számot is postázzuk Önnek:

Számlázási név:
Számlázási cím:

Postázási név:
Postázási cím (emelet, ajtó szám is):

Kapcsolattartó neve:
Kapcsolattartó e-mail címe:
Kapcsolattartó telefonszáma:

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások