Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

FŐGÁZ- a Magyar Olimpiai Csapat Arany fokozatú támogatója

2010. július 23.

Az egyetlen magyar többségi tulajdonú gázszolgáltató, mely eddig, kreatív megoldásokkal előrukkoló szolgáltatóként és innovatív termékek fejlesztőjeként is erősítette márkanevét, mostantól a magyar sportolók felkészülését és jövőjét támogató cégként is hangsúlyozza hazai kötődését.

Ennek jegyében írt alá támogatói szerződést Dr. Schmitt Pál a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Dr. Bakonyi Tibor a Fővárosi Gázművek Zrt. vezérigazgatója. A több olimpiai bajnok sportolónk jelenlétében létrejött megállapodás értelmében a cég a Magyar Olimpiai Csapat és a Magyar Olimpiai Bizottság Arany fokozatú támogatójává, valamint a MOB környezetvédelmi programjának és Olimpikon Életút Programjának kiemelt támogatójává vált.

A Fővárosi Gázművek Zrt. jelentős anyagi erőforrás nyújtásával kívánja támogatni a Magyar Olimpiai Csapat felkészülését a Londoni Nyári Olimpiai Játékokra, továbbá a Magyar Olimpiai Bizottság munkáját, ezen belül kiemelten kívánja segíteni az olimpiára készülő sportolók felsőfokú tanulmányainak végzését, továbbá a MOB környezetvédelmi munkáját és ezzel kapcsolatos eseményeit.

A társaság megalakulása óta a sport és a sportolás elkötelezett támogatója. 90 éves múltra visszatekintő, és jelenleg is számos sportágban aktív saját sportegyesülete van. Büszkén mondhatja el, hogy közel félszáz „Főgázos" olimpikon, válogatott sportoló és magyar bajnok szerzett sikereket a hazai sportmozgalomnak. A most aláírt együttműködés értelmében e támogatással a cégcsoport kiemelten kívánja segíteni a fiatal olimpikonok karrierjének és civil életre történő felkészülésének összehangolását, és a minél sikeresebb olimpiai szereplést.

A környezetvédelem és a környezettudatos magatartás hagyományos része a Főgáz társadalmi felelősségvállalásának és támogatói tevékenységének. Környezetünk védelme érdekében a vállalat számos környezetkímélő technológia - mint például a CNG, a földgáz üzemű gépjármű - elterjesztésén munkálkodik. Ennek fényében érthető szándéka a cégcsoportnak, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság környezetvédelmi programjának is kiemelt támogatója kíván lenni.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások