Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Allianz: Folytatódik a Társ a Házban pályázat - Tizenhárommillió forinttal segíti az Allianz a lakóközösségek környezetének javítását

2011. március 13.

Nyolcadik alkalommal hirdette meg az Allianz 2011. február 7-én a Társ a házban elnevezésű pályázatát. Az első kiírás óta közel 1600 db pályázat érkezett be, és a pályázó lakóközösségek 116 terv megvalósításához kaptak több mint 71 millió forint összegű támogatást.
A lakóközösség-biztosítással rendelkező társasházak és lakásszövetkezetek pályázhatnak lakóépületük, környezetük fejlesztésének, korszerűsítésének finanszírozásáért. A pályázók közül a társaság a legkörnyezettudatosabb lakóközösséget különdíjjal is jutalmazza, így az Allianz Klíma különdíj odaítélésével összesen közel 13 millió forintot kapnak a legsikeresebb pályázók. A pályázatok benyújtási határideje 2011. április 30.

A pályázaton azok a társasházak és lakásszövetkezetek indulhatnak, amelyek Allianz vagy Hungária lakóközösség-biztosítással rendelkeznek, és nincs biztosítási díj-hátralékuk. A pályázaton való induláshoz nem szükséges önrész, és a pályázati díj vissza nem térítendő támogatást jelent. A pályázat benyújtásához egyetértő közgyűlési határozat szükséges. Egy lakóközösség több kategóriában és több pályamunkával is indulhat.

Pályázatok négy különböző kategóriában nyújthatók be. A Közös programban a lakóközösségek megvalósíthatják a kikapcsolódást, egészséges életmódot szolgáló terveiket. A Zöld program segítségével a zöldterületek és kertberendezések kialakítására, növények beültetésére, a belső udvarok burkolására nyerhetnek a közösségek támogatást, míg a Gondoskodó program a lakóházak korszerűsítéséhez baleset és akadály-mentesítéséhez, energiatakarékos beruházásaihoz nyújt a pályázat segítséget. A Játszó kategória a biztonságos játszóterek kialakítását, felújítását támogatja. Az Allianz tavaly vezette be Klíma különdíját, amelyet a Gondoskodó programban megjelölt környezetvédelemmel, energiafelhasználás csökkentésével kapcsolatos témákban ítél oda.

Az egyes kategóriákba beküldhető pályázati témákat a kiírás tartalmazza, amely elérhető az Allianz internetes Lakóközösségi Tárlatában), és ugyanitt tölthető le a beküldéshez szükséges pályázati adatlap (www.allianz.hu/tarlat). A pályázati nyomtatványok a biztosító telefonos ügyfélszolgálatán, a 06-40-421-421-es számon is igényelhetők.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások