Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Bemutatkozik a Baumit LIFE - 888 új szín határok nélkül

2012. február 29.

Új korszakot nyit meg az egész piac számára a Baumit a 2012 márciusától bevezetésre kerülő új, innovatív színprogramjával, amelynek neve LIFE. A 888 különleges színből álló palettán mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő árnyalatot.

A színek motiválnak, nyugtatnak, kifejezik vagy befolyásolják az érzéseinket és meghatározzák otthonunk, lakókörnyezetünk hangulatát is. A Baumit ezért hozta létre Európa egyik legátfogóbb homlokzati színválasztékát, a LIFE színvilágot, amely 888 új színt tartalmaz. A színrendszer 94 db, Style elnevezésű, erőteljes, a mai kor igényeinek megfelelő alapszínének mindegyikéhez, további 8 színárnyalat is tartozik. A választékot a fehér további 6 árnyalata, és 36 lábazati vakolatszín teszi teljessé.

Hogyan segítenek a Baumit LIFE színkártyái a színválasztásban?

Big Life színkártya - A teljes színpaletta tervezők számára

A Life színrendszer legszebb színeit a Big Life színkártya tartalmazza, amely a szakmában eddig nem látott funkciókat kapott. A minőségi alumínium borítót megvilágított Baumit logóval láttuk el, amely a színkártya kinyitásakor kel életre. A színrendszer adatai a színkártyába integrált USB tárolóeszközön elektronikus formában is rendelkezésre állnak. A mozaik lábazati vakolatok és vakolat struktúrák nyomtatott formában a színkártya végén találhatóak meg.

Easy Life színkártya - A Life színvilág praktikus összeállításban

Az Easy Life színkártya összesen több mint 100 színoldalt tartalmaz. A Style intenzív színek és azok nyolc árnyalata egy oldalon található meg. A mozaik lábazati vakolatok és a homlokzati struktúrák nyomtatott formában a színkártya mellékletében találhatóak meg.

Taste of Life színkártya -A legújabb 88 trendszín

Európa leginkább kedvelt trendszíneiből összeállított, 88 színt tartalmazó, szűkített kínálatot megjelenítő színkártya, amely 20 javasolt színkombinációt is tartalmaz. Segítségével a színválasztás még könnyebbé válik. A Taste of Life színpaletta kifejezetten a vásárlóknak, a végfelhasználóknak készült, amely számos színkombinációs javaslatot mutat be és segítségével könnyebben választható ki a legmegfelelőbb homlokzati színmegoldás.

A Baumit Life színkínálat 2012. március 1-től elérhető minden érdeklődő számára, színválasztás előtt kérje építőanyag-kereskedőjénél a LIFE színmintákat!

További információ:
www.baumit.hu

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások