Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Gondoskodjunk együtt lakóközösségéről Házőrző többlakásos épületbiztosítással!

2012. június 11.

Kössön 2012. június 30-ig kollektív ingóságbiztosítást és kollektív balesetbiztosítást a Házőrző többlakásos épületbiztosítási szerződéséhez. A kollektív ingóságbiztosítás kiterjed azokra az ingóságokra, amelyek a Házőrző többlakásos épületbiztosítással fedezett épületben, a lakók külön tulajdonában lévő lakásokban vannak.

A kollektív balesetbiztosítás kiterjed a Házőrző többlakásos épületbiztosítási szerződést megkötő lakóközösség tagjaira. A biztosítások díja a közös költséggel együtt fizethető, és a Házőrző többlakásos épületbiztosításra vonatkozó kedvezmények tovább csökkenthetik a kollektív biztosítások díját. Kollektív biztosításokkal lakóközössége széles körű védelmet élvezhet a hétköznapok veszélyeivel szemben, legyen az az otthonokat érintő betörés vagy egy szerencsétlen balesetből származó kéztörés.

Kössön új Házőrző többlakásos épületbiztosítást 2012. június 30-ig, és kéthavi engedményt adunk a biztosítás első éves díjából. Új szerződésnek minősül a Házőrző többlakásos épületbiztosítás akkor, ha a szerződőnek/biztosítottnak nem volt ugyanazon kockázatviselési helyre, a kockázatviselés kezdetét megelőző 150 napon belül megszűnt Házőrző többlakásos épületbiztosítása Társaságunknál.
A kollektív biztosítások és az akció részleteit elolvashatja a www.generali.hu/tobblakas oldalon. Kattintson!
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások