Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Egyre ellenállhatatlanabb az eHáz társasházkezelő program

2014. október 14.

Új díjcsomaggal és modulokkal egészült ki az eHáz társasházkezelő program, melynek érezhető módon, napról-napra növekszik népszerűsége a társasházak és lakásszövetkezetek körében.

Az eHáz Light díjcsomag már albetétenként havi 50 Ft + áfa díjért elérhető, emellett pedig társasházak számára megnyílt az 50 Ft-os és 100 Ft-os (áfa nélküli) előfizetés lehetősége is. (Részletek a www.ehaz.hu/arak oldalon.)

Díjmentes teszt program letöltése: http://www.ehaz.hu/probalja-ki

A legújabb fejlesztés a számlanyilvántartó, melynek használatával a még nem teljesített, de már beérkezett számlák tarthatók nyilván úgy, hogy azok tartalma kívánság szerint megjelenik a naplófőkönyben is a megfelelő sort terhelve. Ily módon habár egyszeres könyvvitel áll rendelkezésre az eHázban, de a számlanyilvántartó használatával lehetőség van a társasház pénzügyi állapotának a fennálló kötelezettségeivel és követeléseivel együtt való megtekintésére, akár napi szinten is.

Mindezek mellett elkészült a továbbfejlesztett dokumentumkezelési modul is, mely az előzmények menüpontban kapott helyet. Ennek segítségével mostantól nyomon követhető, hogy a társasházkezelő mikor, kinek milyen dokumentumot állított elő pdf formátumban, illetve küldött el emailben. Legyen az egy csekk, vagy egy fizetési felszólítás, valamennyi értesítés előzmény megtekinthető ez alatt a menüpont alatt.

A nagy érdeklődésre való tekintettel a fejlesztők határozatlan ideig meghosszabbították az ingyenes adatfelviteli akciót, a hagyományos, eHáz Classic csomaghoz. Ennek köszönhetően valamennyi meglévő és új ügyfél esetében, amennyiben új társasházat visz fel a rendszerbe, díjmentesen vállalják az albetétek és lakók adatainak feltöltését a rendszerbe.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások