Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Gondoskodjunk együtt lakóközösségéről Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítással!

2014. november 2.

Kössön új Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítást 2014. november 1. és 2015. március 14. közötti időszakban és az új szerződéshez Biztonság-kupont adunk ajándékba.

A Biztonság-kupon a biztosított lakóépület baleset-megelőzéssel, vagyonvédelemmel kapcsolatos felújítására, korszerűsítésre vehető igénybe, többek között biztonsági kamerarendszerek kialakítására és karbantartására, tűzjelző rendszer kiépítésére, nyomó- és szennyvízcsőhálózat felülvizsgálatára, dugulás elhárításra, illetve tetőszigetelés felújítására vagy strangelzáró csapok cseréjére. 

A kupon értéke a szerződés 2 havi díjának megfelelő összeg, azaz az éves biztosítási díj egyhatoda. A kupon az első biztosítási évfordulóig használható fel. Új szerződésnek akkor minősül a Házőrző többlakásos épületbiztosítás, ha a szerződőnek/biztosítottnak nincs előzménybiztosítása. 

Előzmény többlakásos épületbiztosításnak minősül társaságunknál ugyanazon kockázatviselési helyre, a kockázatviselés kezdetét megelőző 150 napon belül megszűnt Házőrző többlakásos épületbiztosítási szerződés, vagy a Házőrző többlakásos épületbiztosítási ajánlat aláírásakor társaságunknál érvényes és hatályos többlakásos épületbiztosítási szerződés.

Ha a Házőrző többlakásos épületbiztosítást 3 éves tartammal kötik meg, 15%-os díjengedménnyel jutalmazzuk a lakóközösséget. A tájékoztatás nem teljes körű, az akció részleteit elolvashatja a www.generali.hu oldalon! Kattintson!
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások