Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Ki, mikor, milyen problémával fordulhat a társasházak feletti törvényességi felügyeletet ellátó jegyzőhöz?

2014. november 9.

A társasházi törvény értelmében ez év januárjától a jegyzők látják el a társasházak feletti törvényességi felügyeletet, ami eddig szokatlan kihívások elé állítja az önkormányzatokat, miközben a társasházi tulajdonosok és közös képviselők - megfelelő ismeretek hiányában - gyakran olyan kérdésekkel fordulnak hozzájuk, melyek nem tartoznak hatáskörükbe.

Az ebből fakadó problémák feltárása és megoldása érdekében végez felmérést a jegyzők körében a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete, melynek eddigi eredményeit az V. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo keretében osztja meg a résztvevőkkel. 

A társasházak szemszögéből dr. Bék Ágnes, az egyesület elnöke, a jegyzők szemszögéből pedig Dr. Kasza Mónika, Budapest Főváros IX. kerület Ferencvárosi Polgármesteri Hivatal Hatósági Irodjának vezetője közelíti meg a problémákat, melyekre közösen keresik a választ. 

A rendezvényen ezáltal, a társasházi közösségek képviselői először kapnak átfogó képet arról, hogy ki mikor, milyen problémával fordulhat a törvényességi felügyeletet ellátó jegyzőkhöz és mit várhat kezdeményezésétől.

Részvétel:
Az V. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo a THT és a TTOE nyílt napja, ezért a részvétel minden közös képviselő, közös képviselet, intézőbizottsági tag, számvizsgáló bizottsági tag, lakásszövetkezeti vezetőségi tag, illetve a közős tulajdon fejlesztésében aktívan résztvevő tulajdonosok részére DÍJMENTES, de előzetes jelentkezéshez kötött. 

Jelentkezés és program ITT


(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások