Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Gondoskodjunk együtt lakóközösségéről Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítással!

2015. január 18.

Kössön új Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítást 2015. március 14-ig és az új szerződéshez Biztonság-kupont adunk ajándékba.

A Biztonság-kupon a biztosított lakóépület baleset-megelőzéssel, vagyonvédelemmel kapcsolatos felújítására, korszerűsítésre vehető igénybe, többek között biztonsági kamerarendszerek kialakítására és karbantartására, tűzjelző rendszer kiépítésére, nyomó- és szennyvízcsőhálózat felülvizsgálatára, dugulás elhárításra, illetve tetőszigetelés felújítására vagy strangelzáró csapok cseréjére. 

A kupon értéke a szerződés 2 havi díjának megfelelő összeg, azaz az éves biztosítási díj egyhatoda. Figyelem, 2015. március 14. hamar itt van!

Új szerződésnek akkor minősül a Házőrző többlakásos épületbiztosítás, ha a szerződőnek/biztosítottnak nincsen előzménybiztosítása. Előzmény többlakásos épületbiztosításnak minősül társaságunknál ugyanazon kockázatviselési helyre, a kockázatviselés kezdetét megelőző 150 napon belül megszűnt Házőrző többlakásos épületbiztosítási szerződés, vagy a Házőrző többlakásos épületbiztosítási ajánlat aláírásakor társaságunknál érvényes és hatályos többlakásos épületbiztosítási szerződés.

Ha a Házőrző többlakásos épületbiztosítást 3 éves tartammal köti meg, 15%-os díjengedménnyel jutalmazzuk a lakóközösséget. A tájékoztatás nem teljes körű, az akció részleteit elolvashatja a www.generali.hu/tobblakás oldalon! Kattintson!
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások