Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Forráskimerülés miatt szünetel a társasház-felújítási pályázatok benyújtása a nyugat-dunántúli és közép-magyarországi régióban

2015. május 11.

Nagy meglepetés nem ért senkit, az Otthon Melege Program keretében meghirdetett Társasházak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogram esetében a pályázatok benyújtását két régióban szinte azonnal fel kellett függeszteni. 

A nyugat-dunántúli régióban már a meghirdetés napján április 30-án megjelent a közlemény, hogy a befogadást határozatlan időre felfüggesztik.
A régióban megvalósítandó beruházásokra 2015. május 1-én, 18.00-ig lehetett pályázatokat benyújtani.

A közép-magyarországi régióra vonatkozóanban a forrás kimerülése miatt 2015. május 3. napjával függesztették fel a befogadásokat. Oda 2015. május 4-én, 10.00-ig volt lehetséges pályázatokat benyújtani.

Az előzetesen meghatározott feltételeknek megfelelő pályázatokat a pályázati útmutatóban rögzítettek szerint, az arányosan megtakarítható CO2-mennyiség figyelembevételével rangsorolják.

A történések tehát igazolták a THT-TTOE roadshow során a lakóközösségek részéről tapasztalt fenntartásokat, s a pályázat nélküli korszerűsítési konstrukciók felé fordulás létjogosultságát.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások