Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Az LB-Knauf homlokzatfelújítási akciójával Apple táblagépet nyerhet

2015. június 16.

Ehhez csupán igénybe kell venni a cég ingyenes szolgáltatásait. Ezek közé tartozik a helyszíni állapotfelmérés és tanácsadás, amelynek során a június végéig tartó akció ideje alatt az LB-
Knauf felkészült szakemberei bárkinek iránymutatást adnak homlokzatfelújítás és hőszigetelés témakörökben.

Ingyenes helyszíni tanácsadással támogatjuk homlokzatfelújítási terveit

A Lasselsberger-Knauf június végéig tartó nyereményjátékkal egybekötött akciója azoknak szól, akik épületük homlokzatának felújításában, javításában vagy átszínezésében gondolkodnak. A cég legfőbb célja, hogy felhívja a figyelmet az ezekkel kapcsolatos professzionális szolgáltatásaira, amelyek nem mellékesen ingyenesen vehetők igénybe.

Ezek egyike a helyszíni állapotfelmérés és tanácsadás, amelynek során az akció ideje alatt az LB-Knauf felkészült szakemberei bárkinek iránymutatást adnak homlokzatfelújítás és hőszigetelés témakörökben. Hogyan javítható ki egy károsodás? Miként előzhető meg, hogy ugyanaz a probléma újra jelentkezzen? Milyen alapanyagokból, milyen technológiával érdemes felújítani az adott homlokzatot? Csak néhány a lehetséges kérdések közül, amelyekre szakembereink készséggel válaszolnak. A szolgáltatást a 06 80 949 501 zöld számon vagy a vevoszolgalat@lb-knauf.hu email-címen lehet megrendelni.

Az ingyenes szolgáltatások közé tartoznak az LB-Knauf online kalkulátorai is. A Homlokzatfelújítás Kalkulátor, a Hőszigetelés Kalkulátor és a Színezővakolat Választó olyan eszközök, amelyek nemcsak a felújítás technológiájának kiválasztásában nyújtanak segítséget, de az elkészült terv megvalósításához szükséges anyagok listáját is megadják mennyiségi adatokkal együtt.

Végezetül érdemes megemlíteni azt az átfogó kiadványt, amely a laikusok számára is közérthető módon mutatja be a homlokzatok esetében leggyakrabban előforduló problémákat és azok legkorszerűbb megoldási módozatait.

A június 28-ig tartó akciónk alatt kéthetente egy Apple iPad Mini táblagépet sorsolunk ki azok között, akik:

a.) regisztrálnak oldalunkon, és megrendelik ingyenes Homlokzatfelújítási megoldások kiadványunkat, vagy
b.) regisztrálnak, és kipróbálják valamelyik homlokzatfelújítással kapcsolatos kalkulátorunkat, vagy
c.) igénybe veszik ingyenes helyszíni tanácsadási szolgáltatásunkat.

Az akció és a nyereményjáték részletei ezen az oldalon találhatók: http://www.lb-knauf.hu/homlokzatfelujitas/

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások