Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Mit keres a Facebook-on a Társasházi Háztartás?

2015. november 6.

A társasházak sok feszültséggel járó problémáinak megoldásához 15 éve hathatós jogi segítséget nyújtó Társasházi Háztartás szakmai konferenciáira nézve kifejezetten veszélyes, a Facebook szintű nyilvánosság, hiszen azokra eddig sem volt egyszerű bejutni.

Ha egy 300 fős teremben egyetlen hírlevél kiküldése után néhány nap alatt minden hely elkel az előfizetők körében, akkor a szervezőknek más sem hiányzik, minthogy kitegyék a rendezvény meghívóját a Facebook-ra, olvasóiktól pedig azt kérjék, hogy a bejegyzést lájkolják és osszák meg ismerőseikkel.

Ha mégis ezt teszik, akkor erre nyomós okuk kell, hogy legyen. Van is.

Mégpedig az, hogy lépten nyomon azzal találkoznak a sajtóban, hogy a közös képviselők milyen bajkeverők, s hogyan rövidítik meg a tulajdonosokat, miközben foggal körömmel - akár pert is indítva - védik pozíciójukat. 

Fájó, de el kell ismernünk, hogy vannak ilyen közös képviselők, s mivel rombolni mindig könnyebb mint építeni (ez a sajtóra is igaz) ezért a szakma lelkiismeretes képviselőinek sokat kell tenniük annak érdekében, hogy ne a hiteltelenítők tevékenységével kapcsolatos hírek alakítsák a szakma egészének megítélését.

Emléktáblát kapott a közös képviselő

A THT és a TTOE felvállalt feladata, hogy segítse a szakma megtisztulását, ezért tette díjmentes nyílt nappá a Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo rendezvényét.

A nyílt nap azt jelenti, hogy nem csak előfizetőinket, a közös képviselőket, intézőbizottsági tagokat, számvizsgálókat és lakásszövetkezeti vezetőket várjuk az eseményen, hanem azokat a tulajdonosokat is, aki aktív szerepet vállalnak a lakóközösségek életében, a döntések meghozatalában, hogy megismerhessék, milyen szakmai felkészülés és folyamatos képzés szükséges ahhoz, hogy egy tulajdonos legfőbb vagyontárgya, a lakása megőrizze értékét, a házban pedig jogilag is minden rendben legyen.

Ennek a szakmaiságnak a megismertetése érdekében lép ki a THT a Facebookra, s kéri a lájkot és megosztást.

Nem állítjuk, hogy ezek után minden közös képviselő emléktáblát kap az általa kezelt házban, a hálás tulajdonosoktól, mint Goda László, de arról meggyőző információink vannak, hogy a THT-TTOE képzéseken résztvevők közül eddig is nagyobb bizalommal választottak közös képviselőt a váltáson gondolkodó társasházak, mint a piac többi szereplője közül.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások