Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Egy lépéssel a rongálók előtt!

2015. december 18.

Összefestett falak, megrongált, ellopott berendezések - ezek a gyakori káresetek amellett, hogy elcsúfítják a házat, helyreállításuk is komoly anyagi teher a lakóközösségnek, de a megfelelő biztosítás fedezetet nyújt a költségekre.

A Generali Biztosító Házőrző többlakásos épületbiztosítás Épülettartozékok rongálása mini csomag biztosítási védelmet nyújt a házhoz tartozó kaputelefon-rendszerek, antenna, erősítő és televíziós kábelek, riasztó- és kamerarendszerek, közös kapuk, lépcsőházi ajtók rongálása esetén. A Generali Biztosító a közös tulajdonú villámhárító rendszerek, postaládák és szellőztető rendszerek rongálása esetén is biztosítási védelmet nyújt.

A Vandalizmus mini csomag alapján a biztosító a közös tulajdonú dísznövények, padok, játszótéri játékok, szeméttárolók megrongálásából vagy eltulajdonításából, valamint a közös helyiségek belső falainak összefestéséből eredő károkat téríti meg. A Generali megtéríti az egyes magánlakások bejárati ajtóiban összefestéssel, összefirkálással (graffiti) okozott károk helyreállításának a költségeit.
Részletekért tájékozódjon a Generali Biztosító ügyfélszolgálatain, biztosításközvetítőinél, vagy keresse fel a generali.hu/tobblakas weboldalt.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások