Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

LED világítás, elérhető áron már társasházak életében is, avagy az igazi rezsicsökkentés! - Társasházaknak nagyker áron!

2016. szeptember 8.

Napjainkban az energia megtakarítás és a minél ritkább szerviz/csere periódus kiemelt fontosságú, ehhez, vagyis az olcsóbb élethez kívánunk a társasházaknak segítséget nyújtani!

Az energia megtakarítás 50-90%!
A lehetőségek száma szinte korlátlan, akár teljes cseréről, akár csak a fényforrás vagy betét cseréjéről van szó! Az itt felsorolt lámpák felhasználási területei: irodák, folyosók, pincék, garázsok, kültéri világítás, homlokzat megvilágítás, vészvilágítás Cégünk a Led-diszkont Kft 7 éves tapasztalattal rendelkezik a LED világítás forgalmazásában. 

1, A társasházak leggyakoribb lámpája, az ufó lámpa, amibe tudunk ledes égőt ajánlani már nettó 721 forinttól vagy új ufó lámpát már nettó 1845 forinttól, akár vízálló kivitelben is!

2, Napjaink legújabb megoldása a LED panel:
Hátránya, hogy mennyezetbe, liftek tetejébe süllyeszthető, tehát gipszkarton mennyezet szükséges hozzá, viszont rendkívül kicsi a helyigénye! 6W led panel már nettó 1515 forinttól, a 4db 60 cm fénycsövet kiváltani képes 45W led panel pedig 8599 forinttól kapható!

3, A ledes fénycsövek, ezek armatúrái és az önálló IP65-ös lámpák:
A Life Light Led fénycső alumínium házban van, emiatt tartós, nem vibrál a fénye így nem bántja a szemet, és csak fele annyit fogyaszt, mint a hagyományos fénycső! T8 60 cm ledes fénycső, ténylegesen mért lumen: 850 Lm, 30.000 óra élettartam! 
Ezzel a ledes fénycsővel kiváltható a hagyományos 18 wattos fénycső! Kapható még a 120 cm 2000 lumen, a 150 cm 2400 lumen és az extra erős 150 cm 4000 lumenes változat! 
Life Light Led fénycsövek már nettó 1581 forinttól, 3 év garanciával! A Life Light Led fénycsövek berakhatóak a már meglévő armatúrába a régi halogén fénycsövek helyére is! Amennyiben a régi armatúrát cserélni kell, akkor is ki tudjuk Önöket szolgálni, hiszen kínálatunkban 11 féle armatúra szerepel, akár IP65-ös kivitelben is, már nettó 1911 forinttól!
Termékeinket ITT találják
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások