Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Az Ön házában még nem az e-Ház programot használják? Bánni fogja, ha lekési a kedvezményt

2016. november 10.

Naponta születnek új bizonyítékok arra, hogy a közös képviselők nem ússzák meg, hogy a tulajdonosok számára naprakész információkat biztosítsanak a házak ügyeivel kapcsolatban, méghozzá a nap 24 órájában hozzáférhető módon.

Ez viszont csak felhő-alapú rendszerrel képzelhető el, melynek használatához nem szükséges semmilyen plusz szoftver, vagy hardver beszerzése. A tulajdonos akár okostelefonjáról nyaralás közben is ellenőrizheti befizetéseinek teljesülését vagy megnézheti a közgyűlési határozatokat.

Mióta a tulajdonosok belekóstoltak ennek a szolgáltatásnak az előnyeibe, a folyamat visszafordíthatatlanná vált, s csak idő kérdése, hogy azok a közös képviselők, akik eddig nem váltottak megtegyék, különben könnyen előfordulhat, hogy azok veszik majd át a házaikat, akinek ez a program segíti a munkáját. Tartozzon inkább közéjük: video

November 17-én a Közös Képviselők Napján utoljára egyeztethet személyesen a program megalkotóival a kedvezményes időszak lejárta előtt.

Október 1-jétől ugyanis az eház classic havidíja, melynek funkciói megduplázódtak a két évvel ezelőtti állapothoz képest, 160 Ft/albetét/hó lett, de a THT előfizetői és Közös Képviselők Napja látogatói, 2016. december 31-ig 50%-os kedvezménnyel, 80 Ft/albetét/hó díjért juthatnak hozzá a társasházi kommunikációt forradalmasító programhoz.

Program és regisztráció ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások