Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Tavasszal nemcsak a természet, hanem a társasházak is felpezsdülnek

2017. április 26.

Egy közös képviselő vállát ilyenkor is sok teher nyomja, egy jól megválasztott biztosítással viszont megkönnyítheti a munkáját.
Jól jönnek az ajándék hónapok is.

Az időjárás okozta gondoktól kezdve az állatkárokon át a vandalizmusig számtalan nehézség keserítheti meg egy lakóközösség mindennapjait. A Generali éppen ezt szem előtt tartva alkotta meg Házőrző többlakásos épületbiztosítását, hiszen így a lakóközösség biztosítási védelemben részesül, a kárrendezési és assistance szolgáltatások pedig a közös képviselőt segítik, hogy hatékonyabban kezelje az esetlegesen felmerülő károkat, vészhelyzeteket. 
 
Akinek már van Házőrző biztosítása, tudja, hogy ez a testre szabható biztosítási forma széles körű szolgáltatásokat és korrekt, szakszerű kárrendezést kínál a társasházak, lakásszövetkezetek számára. 12 kiegészítő biztosítás és 8 minicsomag közül választhat, hogy valóban csak azért fizessen, amire szüksége van.

Ha viszont még csak most tervezi megkötni, és szeretné minél hamarabb megtapasztalni az előnyeit, érdemes a közeljövőben lépnie. Ugyanis amellett, hogy a biztosító külön díj nélkül kínálja a közös képviselők felelősségbiztosítását az egy épületet kezelőknek, a lakóközösség a közös tulajdonú ingóságok biztosítását is díjmentesen megkapja. 

Sőt: ha 2017. június 30-ig köt új Házőrző biztosítást, az első két hónapot ajándékba kapja!
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások