Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Kardinális változások a Társasházi Törvényben - Átláthatóság növelés a törvényalkotói szándék

2018. január 29.

Sokan meglepődnek majd, ha a THT országos konferenciasorozatának valamelyik állomásán ajándékba kapott, Társasházban él? Önnel is megtörténhet! című jogi tanácsadó könyv következő kötetében, a megváltozott jogszabályok között elolvassák a társasházi törvény új paragrafusait, melyek a közös képviselők, társasházkezelők, intézőbizottságok, számvizsgálók és tulajdonosok számára is új helyzetet teremtenek majd.

A változások közül első helyre kívánkozik az, hogy egy év múlva a tulajdoni lapokra felkerül majd a társasház közös képviselőjének, társasházkezelőjének vagy az intézőbizottság elnökének a neve, elérhetősége. Vagyis már nem csak a munkájukat üzletszerűen végző tisztségviselők, hanem a magánszemélyként feladatot vállalók nyilvántartása is megtörténik, ami a törvényalkotók szándéka szerint növeli a társasházak működésének átláthatóságát, a jegyző által gyakorolt törvényességi felügyelet hatékonyságát.

E folyamat menetéről illetve a további törvényi változásokról és ezek lakóközösségekre és tulajdonosokra gyakorolt hatásáról, dr. Bék Ágnes a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének elnöke tart előadást a THT-TTOE országos konferenciasorozatán.

Válassza ki, hogy Önnek melyik város vagy időpont megfelelő és jelentkezzen a díjmentes részvételre ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások