Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Április 6-án újra eHáz oktatás - Ha kiiktatná a felesleges adminisztrációt, hogy az érdemi munkára koncentrálhasson, ott a helye!

2018. március 29.

Tisztelt Felhasználónk, Kedves Érdeklődők!

Április 6-án újra eHáz oktatást tartunk, melyen bemutatjuk a legújabb fejlesztéseket és a-tól z-ig végig vesszük azon funkciókat, melyek minden eddiginél hatékonyabbá teszik a társasházi adminisztrációt az eHázzal.


Az oktatás időpontja: 2018. április 6., 14:30-17:00

Az oktatás helyszíne: 1152 Budapest, Szentmihályi út 167-169., Asia Center, Keleti Szárny, 4. emelet, Gyémánt terem

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni az oktatáson, úgy részvételi szándékát 2018. április 2-ig a http://www.ehaz.hu/regisztracio-a-2018-aprilis-6-ai-oktatasraűrlapon jelezze felénk!

Előzetesen szeretnénk felhívni a figyelmet az eHáz azon újdonságára is, miszerint a csoportos előírásoknál mostantól lehetőség van arra, hogy az egyes költségek teherviselőit - értesítés szinten - differenciálják a költségviselők között, az albetéthez fűződő viszonyuk alapján. Ennek köszönhetően mostantól lehetőség van arra, hogy egyes költségekről, például direkt a tulajdonos, míg más, albetétet terhelő költségekről direkt a bérlő kapjon értesítést az eHázon keresztül. Szeretnénk azonban hangsúlyozni, hogy érdemes a tulajdonosokat minden esetben értesíteni minden költségről, hiszen az egyes albetéteket terhelő költségek jogilag az albetétet és annak tulajdonosát, tulajdonosait terhelik, még akkor is, ha erről egy esetleges bérlővel külön megállapodás köttetik.

Tisztelettel:

Az eHÁZ csapata
eHaz.hu
Email: info@ehaz.hu

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások