background image

Hírek Magunkról Konferenciák THT előfizetés TTOE Archívum Kapcsolat THT szakmai díjak Regisztráció Hírlevél ajánlása Letöltések Kérdést teszek fel Gyakori kérdések

   

   

   

   

A társasházi szoftverek időt és pénzt takarítanak meg2021. június 15.
 
thszoftver.pngInnovatív, időtakarékos megoldásokat, egyedi szolgáltatásokat tartalmaz valamennyi hazai társasházi, lakásszövetkezeti ügyviteli és könyvelőmegoldás, melyekből számos cég terméke bemutatkozott a THT és a TTOE első online videokonferenciáján, április 28-án.
 
A web-alapú programok sok olyan plusz lehetőséget biztosítanak, amit a nem web-alapú megoldások eleve nem tudnak még akkor sem, ha azokhoz kiegészítő webes ügyfélkapu is jár. A webes elérések előnye, hogy a közös képviselők mindent látnak és használhatnak, továbbá a számvizsgálók is hozzáférhetnek az összes listához, akár mobiltelefonon is. Ilyen funkció az írásbeli távszavazás is. Az innovatív megoldások, automatizmusok még az adatrögzítők számára is egyértelműek, nagyban megkönnyítik a könyvelést. Noha egyes funkciók előmunkát igényelnek, de utána rendkívül kényelmes megoldást nyújtanak a felhasználóknak - mondta Schuller András, az SCH-Computing Bt. programfejlesztője, aki kollégáival együtt mutatta be a web-alapú Profi Multiház társasházi, lakásszövetkezeti ügyviteli és könyvelő programot (scha.hu) a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete első online videokonferenciáján, az Okos Társasház 2021 országos online rendezvényen, amelyet 2021. április 28-án tartottak.

Schuller_Andras_SCH_Computing.jpgAz egyetlen kettős könyvelést is tudó web-alapú társasházi könyvelési program kifejezetten sok praktikus és jól érhető listát biztosít a felhasználóinak, ami a közös képviselők munkáját is nagyban felértékeli. A rengeteg egyedülálló funkció, az automatizmusok és az átláthatóság miatt mégsem bonyolult a kezelése, sőt mindössze tizedannyi időt vesz igénybe, mint egy hagyományos megoldás.


Exceles importálási lehetőségek

A Multiház társasházkezelő programba való áttérés gyors, egyszerű és időhatékony, még annak is, akik régóta használ egy másik rendszert. Kiváló exceles importálási lehetőséggel bír, egyetlen gombnyomással biztosítja az albetétek, előírások, vevő és szállító törzsek, almérők és mérőóra-ciklusok tömeges adatimportját, amennyiben szerepelnek a szükséges fejlécek.

A megfelelő adatok importja után már azonnal használható az automata banki könyvelő modul, amely képes a kézi könyvelés kiváltására, csökkenti az adminisztrációs terheket és időt. Elég a társasház netbankjából letöltött file-t mindössze feltölteni a rendszerbe. A Multiház speciális azonosítókódot használ, amellyel a rendszerek könnyen dolgoznak, de akár maga a program is tanítható arra, hogy név és bankszámlaszám alapján azonosítson be egy személyt a rendszer. Mindössze pár perc alatt naprakész állapot biztosítható.

A szállítói számlák kezelésének könnyítésére kifejlesztettek egy funkciót, amely minden szükséges adatot betölt a megfelelő helyre. Képes tételesen és költségenként is megjeleníteni és könyvelni a számlákat.

Házügyek

A Házügyeim ügyfélkapu megújult felületén könnyű a navigáció, súgó segítségével minden menüpontról részletes tájékoztatás olvasható. A dokumentumtárban érhetőek el a társasház alapdokumentumai, mint az SZMSZ, az alapokiratok, beszámolók.

A társasházi szavazás menüpontban számos témakört lehet kiírni szavazásra, részletezhetjük, mellékleteket tölthetünk fel, és jelzi a határozat számát, valamint a visszaszámlálót is.

Itt láthatóak a korábbi szavazások, azok eredményei, illetve a részvételi adatok is. A tulajdonosi elszámolásban lehetőség van a lekérdezésekre a kötelezettségek, befizetések állapotáról. Új funkcióként érhető el a tulajdonosi hibajegykezelő. Ezáltal lehetőség van űrlapon keresztül hibajegyet beküldeni, prioritással, vagy akár fotóval ellátva. Egyszerűen lehet rá válaszolni, vagy további intézkedéseket eszközölni, amit más tulajdonosok és a közös képviselő is megtehet.

Az adatok teljes betöltése után elkészíthető az adott év beszámolója és a következő év terve, manuálisan vagy automatán is. Külön csoportosíthatók az adóköteles és nem adóköteles bevételek, de tovább bonthatók albetétekre is a terv adatai. A beszámoló bemutatja a ház állapotát, a pénztárösszesítőket és tartozásanalitikákat. A mérleghez automatikusan kigyűjti a mérlegsorokat, mindössze csak le kell tölteni a kész beszámolót. Az scha.hu oldalon ingyenes a regisztráció is, ahol további információk is elérhetőek a Multiházzal kapcsolatban.

Mint ahogyan azt Schuller András mondta: a program időt takarít meg, a megtakarított idő pedig pénz.

Webházmester Cloud

Toth_Bence-_Webhazmester.jpg

A 2004-ben indult Házmester komplex megoldásai révén már akkor is a piac meghatározó szereplője volt. A felhő technológiának köszönhetően mára teljesen új szintre és platformra emelkedett, 2022-re pedig eszköz független megoldásként a legkényelmesebb kezelést fogja megvalósítani a felhasználó saját számítógépe nélkül is. Kreatív megoldásai révén könnyen feldolgozza az adatokat és integrálható más szolgáltatók megoldásaival is, így az okos otthonok kezelésében fontos szerephez jut, mivel automatizálja és leegyszerűsíti a folyamatokat.

Működési hátterét a MagiCom Kft. adja, a WebHázmester márka a stabil pénzügyi háttérrel rendelkező, 2001-ben alapított, magyar tulajdonban lévő IT-cég portfólióját erősíti. A Házmester brand alapítójának személyes elköteleződése, hogy támogassa a teljeskörű és átlátható társasházi működést. A MagiCom Kft-n belül dedikált csapat foglalkozik a WebHázmesterrel. Minden kolléga saját szakterülettel rendelkezik, összehangolt munkával zajlik a fejlesztés, a marketing és termékmenedzsment, illetve az ügyfélszolgálat.

A SaaS (Software as a Service) szolgáltatáson alapuló megoldás előnye, hogy nem szükséges drága számítógépre beruházni, mivel az infrastruktúra és a működtetés gondját is leveszi a társasházak válláról. Minden funkció, kompromisszum nélkül elérhető, csak jobban és gyorsabban. Rendszeres frissítésekkel jelentkeznek a fejlesztők havi szinten, új funkciókkal, listákkal és lekérésekkel, illetve az ügyfélvisszajelzések alapján történő javításokkal.
Központi adatbázisa stabil és jó minőségű internetszolgáltatás mellet kár 4x gyorsabban is elérhetővé teszi az adatokat és lekérdezéseket. A napi biztonsági mentés pedig garantálja a folyamatos üzletmentet.

A SaaS modell mellett minden, a WebHázmester Cloud csapata által biztosított szolgáltatás elérhető és külön térítés nélkül igénybe vehető. Ezek a telefonon és emailen is elérhető support, az interaktív lakótájékoztatás, amely korlátlan fájlmegosztást tesz lehetővé. Emellett könnyű átjárhatóságot biztosít az adatok költöztetésében, az átállások során. Egyedi arculat is megvalósítható a kimutatásokban. A WebHázmester Cloud további előnye az integrálhatóság: számos, már elérhető megoldása van a vállalatnak arra, hogy támogassa az okos társasházak által biztosított automatizált megoldásokat.

Egyszerűsíteni a hétköznapokat

Hisznek a hozzáadott emberi értékben, de céljuk, hogy segítsék és egyszerűsítsék a hétköznapi teendőket. Ezért a bankkivonat feldolgozása is teljesen automatikus, ahogy a könyvelésbe történő átemelése is. Az okosmérőórák adatait is exportálják, az eljárás az almérőórákra is érvényes, míg a Csoportos előírás import az átláthatóságot biztosítja. Folyamatos kapcsolattartást biztosít a lakókkal, amely több funkcióval bír, mint egy közösségi médiaoldal. Lehetőség van felszólításra, csoportos közleményre és tájékoztatásra. A fizetési felszólítás alapját a teljeskörű adatkezelés adja. A részletes beállítások és paraméterezés után automatikusan értesítést küld az elmaradt lakóknak.

Közösköltség.com

A KozosKoltseg.com szolgáltatás megoldást nyújt azonnali és egyszerű információ megosztására a lakók számára a költségek egyenlegéről, az albetéthez rögzített adatokról, az üzenőfal segítségével pedig hirdetményeket oszt meg, a dokumentumokat is korlátlanul elérhetővé teszi. A lakók és tulajdonosok a portálon keresztül egyedi azonosítót használva elérhetik a közös képviselő által szinkronizált adatokat a számítógépről, vagy mobileszközről. A közös képviselői felületen elérhetőek a kezelt társasházak listája, a lakók neve, a feltöltött dokumentumok listája és a kiválasztott házhoz tartozó egyedi üzenőfal is. A szinkronizáció pedig házanként történik.

Nehéz összefoglalni a sokrétű rendszer működését, mivel nyilvántartások, előírások, elszámolások, teljes könyvelés, banki könyvelés, pénztár lekönyvelése, vevők-szállítók, analitika, listák és lekérdezések, jogosultságkezelés, és webes felügyelet is a gazdag funkciók részét képezik.

Három terméket kínál a Plomba Kft. a társasházkezelők és társasházak számára - mondta Beke Roland ügyvezető a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete első online videokonferenciáján, az Okos Társasház 2021 országos online rendezvényen, amelyet 2021. április 28-án tartottak.

Egyenlegem.hu

Beke_Roland-Plomba.jpeg

Az Egyenlegem (https://egyenlegem.hu) egyszeres könyvviteli program képes a banki számlatörténetek beolvasására, megtanítható neki a banki partnerek felismerésére, általa a legidegőrlőbb feladat, az adatbevitel automatizálható, ezzel pedig egy társasház könyvelési ideje nagymértékben lecsökkenthető. A fizetős verziója bruttó 100 forint/hó/albetét összegért már igénybe vehető.

A mai modern követelményeknek maximálisan megfelel, webes megjelenítő felületén a számvizsgáló bizottsági tagok vagy akár a lakók egyszerűen következik a társasház pénzügyi adatait. A program könnyen elkészíti a Társasházi törvény szerinti éves Elszámolást, és a Számviteli tv., valamint a 479/2016 korm. rendelet szerinti beszámolót (mérleget és eredménylevezetést). Gyorsítja és átláthatóvá teszi a könyvelők és társasházkezelők teljes munkáját.

A Plomba Kft. távleolvasó megoldása ugyanarra a webes rendszerre dolgozik, mint ahol a könyvelési adatok is elérhetőek, de egymástól függetlenül is kiválóan működnek. A Geckollect (https://geckollect.com) a fogyasztási adatokat csoportosítja, albetétek, mérők vagy más szempont szerint szűri, rádiós úton történő leolvasással nagyban megkönnyíti a közműfogyasztási adatok elszámolását, mindössze 3-4 kattintással elérhetővé teszi az adott időszakra vonatkozó adatokat Excel tábla formájában.

A távleolvasási rendszer kedvező árú, speciális rádiós megoldást, ami 3-4 betonfödémen is átmegy, bárhol is legyenek a fogyasztásmérők, akár garázsban, akár vízaknában, minden szabványos és nyílt kódú mérőt ki tud olvasni. Saját kazán vagy távhő esetén melegvíz-elszámolásra, hőmennyiség mérésére, költségosztókra, mellékvízmérős szerződések kiváltására, elektromos autótöltők távleolvasására is alkalmas. Igazi mindenmérő megoldás, ami képes a mérőműszerek kiolvasására, amennyiben azok nem egyedi mérőkódot alkalmaznak. Telepítéséhez nem kell komoly felkészültség, egy szakképzett villanyszerelő által elvégezhető. Fejlesztői szintén Facebook-csoportban és YouTube csatornán segítik a program használatát és kezelik a felmerülő kérdéseket, problémákat.

Az eBekérő fizetési kérelemfeladó a készpénz, a bankkártya és a csoportos beszedés olcsó és egyszerű helyettesítője, amit a vállalat az MNB-vel és leányvállalatával közösen fejlesztett. Lényege, hogy még az első alkalommal párosítani kell az emailcímhez a nevet és a bankszámlaszámot, utána pedig elég mindössze az emailcím megadása a fizetéshez. Ilyenkor a fizetési kérelem a mobilbankban jelentkezik, ami jóváhagyás esetén azonnal végrehajtja az utalást. Minden magyarországi bankszámlával rendelkező eladó számára használható, a fizetési kérelmet jelenleg négy bank tudja fogadni (Erste, BudapestBank, Raiffeisen, TakarékBank). Noha az eBekérő fizetési kérelemfeladó futurisztikus megoldásnak tűnik, olcsó és praktikus megoldás a társasházak számára, miután a beszedés mint opció jelenleg nem elérhető számukra.

A fenti megoldások minden olyan valós problémát orvosolnak, amivel a könyvelők és társasház kezelők szembesülnek, emellett egyszerűen felhasználhatóak és olcsók.

eHÁZ: az első felhő-alapú társasházi szoftver

A magyar alapítású és tulajdonú eHÁZ hazánkban elsőként automatizálta a társasházi könyvelést, az elmúlt időszakban pedig olyan diszruptív technológiákkal készül a jövőre, mint a blokklánc technológia és az arra épülő okos szerződések. A cég legújabb fejlesztéseiről Dr. Dén-Nagy Ildikó, az Info Sierra Kft. innovációs menedzsere beszélt a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének első online videokonferenciáján. Az eHÁZ innovációiról szóló cikk ide kattintva olvasható.


További híreink
 
A társasházi könyvelés a tízszeresére gyorsul: automatikus bankszámla szinkron az eHÁZban 2021. október 11.
bankiapi.jpgAz automatikus könyvelés újabb fokozatra kapcsolt az eHÁZban. A minden felhasználó számára külön díjazás nélkül elérhető bankszámla szinkron szolgáltatással ezentúl az internetbanki számlaforgalmat már nem kell importálni, a bankszámlaforgalom - hasonlóan a NAV szinkronhoz a számlák esetében - naponta 4 alkalommal automatikusan bekerül a rendszerbe.
Társasházak változó szabályozásáról a Napközben-ben 2021. október 5.
Cegbirosag.jfifSzeptember 23-án, a Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo volt az első rendezvény az országban, ahol a résztvevők előadásokat hallgathattak meg arról, hogy milyen módon érinti a társasházak működését az, hogy jogi személyekké válnak. A téma fontosságát jelzi, hogy a Kossuth Rádió Napközben című műsora is foglalkozott a kérdéssel.
Jogi személlyé válnak a társasházak! - Vegyen részt Ön is a XII. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPÓN 2021. szeptember 1.
thtkkn200.pngA társasházi törvény megszületése óta eltelt időszak legjelentősebb változását jelenti, hogy megszületett a jogi személyek nyilvántartásáról és a nyilvántartási eljárásról szóló törvény, melyben a jogalkotók rögzítették, hogy a társasházak is jogi személlyé válnak. Ez a drasztikus változás alapjaiban érinti a közös képviselők tevékenységét, ezért a XII. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo keretében, dr. Bék Ágnes, a TTOE elnöke, Dr. Kiss Balázs Károly, ügyvéd, társasházi szakértő és Csizmadia Szabolcs könyvvizsgáló, igazságügyi könyvszakértő előadása is ennek az új helyzetnek a hatásait vizsgálja.
http://www.tht.hu/index.php?mid=thtelofizetes

 
Milyen újdonságokkal készül az őszre az eHÁZ? 2021. augusztus 25.
ehaz-600x363.jpgA TTOE (Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete) 2021. július 26-án második online konferenciáját tartotta arról, hogyan lehet törvényesen, illetve energiahatékonyan működtetni a társasházakat a pandémia ideje alatt. Az online konferencia, mint forma elengedhetetlen volt, hiszen az országjáró körút során sokaknak nem adatott meg a lehetőség a személyes részvételre.
Dén Mátyás András az eHÁZ rendszeréről tartott előadást, amely ma már a magyarországi társasházi lakások 14%-ában megtalálható.
eHÁZ: Mesterséges intelligencia a társasházi adminisztrációban 2021. június 14.
Den-Nagy_Ildiko.jpegA magyar alapítású és tulajdonú eHÁZ hazánkban elsőként automatizálta a társasházi könyvelést, az elmúlt időszakban pedig olyan diszruptív technológiákkal készül a jövőre, mint a blokklánc technológia és az arra épülő okos szerződések. A cég legújabb fejlesztéseiről Dr. Dén-Nagy Ildikó, az Info Sierra Kft. innovációs menedzsere beszélt a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének első online videokonferenciáján.
Az automatikus kárrendezés és a blokklánc-alapú biztosítások előnyei a társasházakban 2021. június 7.
Gergely OlivérAnnak ellenére, hogy jelenleg nyolc biztosító is kínál társasház-biztosítási termékeket, a magyar társasházi és lakásszövetkezeti állomány több mint fele nem biztosított. Sőt, a megkötött biztosítások nagyjából 30%-át kötötték csak át az elmúlt évben - hívta fel a figyelmet Gergely Olivér, a NiT-Risk Kft. területi vezetője a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete első online videokonferenciáján, az Okos Társasház 2021 országos online rendezvényen, amelyet 2021. április 28-án tartottak.
Digitális könyvelés, számlafeldolgozás, papírmentes szerződéskötés a társasházakban 2021. június 3.
Poór KárolyNe papíron kössük a szerződéseket! - hívta fel a figyelmet Poór Károly, a SDSYS Zrt. cégvezetője, aki a szerződések digitalizálásáról és a papíralapú dokumentumok papírmentes feldolgozásáról tartott előadást a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete első online videokonferenciáján.
Minden, amit a társasházi okos mérésről tudni érdemes 2021. június 3.
okosmeres.jpgMilyen szempontok és paraméterek alapján érdemes okosmérésre terméket és szolgáltatót választani? Erre kaphattunk választ a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete első online videokonferenciáján 2021. április 28-án.
TÁRSASHÁZAK TÖRVÉNYES ÉS ENERGIAHATÉKONY MŰKÖDTETÉSE 2021 - JÚNIUS 10-ÉN INDUL A THT és a TTOE ORSZÁGOS KONFERENCIASOROZATA 2021. május 19.
thtkonferencia.jpgIdén tizenkettedik alkalommal szervezi meg a Társasházi Háztartás és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete a "Társasházak törvényes és energiahatékony működtetése 2021" című országos konferenciasorozatot. A rendezvényeken a pénzügyi, műszaki és jogi ismereteket bővítő előadások mellett a COVID-járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetek és azok következményeinek kezelését is sorra vesszük. A résztvevők emellett a „Jogok és kötelességek a társasházi felújítások, karbantartások során!" című ajándék kézikönyvvel is gazdagodhatnak.
A jövő már itt van: A kiterjesztett valóság és épületinformációs 7D modellezés alkalmazási lehetőségei a társasházakban 2021. május 14.
bim02.pngA virtuális valóság (VR) és a kiterjesztett valóság (AR)  különleges egyvelege a vegyes valóság (MR), amely úgy jön létre, hogy a körülöttünk lévő tárgyakat és teret is érzékeli, ez alapján alkotja meg azt a virtuális valóságot, amelyre vetít digitális tartalmakat. Bár elsőre meglepően hangzik, de a technológia nagyban hozzájárul azokhoz a megoldásokhoz, amelyek megkönnyíthetik a társasházak tulajdonosainak és kezelőinek életét.
Dr. Kiss Balázs Károly: Az e-közgyűlés szabályai a gyakorlatban 2021. május 12.
kbk21.pngJavasolt volna az egyéb más jogterületeken, más gazdasági szerepelők vonatkozásában már szabályozottan működő jogi megoldások beépítése a társasházak joganyagába is.
Rendhagyó konferenciával és új szakmai csapattal indult a tavaszi eseménysorozat a THT-nál 2021. május 5.
meichl_okosth.pngNagy érdeklődés kísérte a THT első online videókonferenciáját, összesen több mint 500-an vettek részt a virtuális rendezvényen.
Adatvédelem - Digitális megoldások jogszerű használata a társasházakban 2021. április 19.
adat2.jpgA THT és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete által 2010 óta minden évben megszervezett országos konferenciasorozat április végre már bőven túl szokott jutni az állomások felén, hiszen "békeidőben" május 31-ig meg kell tartani a közgyűléseket, amihez házhoz szoktuk szállítani a legfontosabb információkat, különös tekintettel a jogszabályi változásokra.
Ez a program várja Önt az Okos Társasház 2021 országos online videokonferencián 2021. április 12.
digikonf.jpg2021-től a THT évi két alkalommal tematikus online konferenciát rendez, melyek alkalmanként egy-egy társasházakkal kapcsolatos üzleti szegmenst fognak össze és adnak lehetőséget arra, hogy a szolgáltató és gyártó szektor bemutatkozzon a közös képviselők számára. 2021 első ilyen rendezvényét április 28-án tartjuk, „Okos társasház 2021" címen, melyen olyan innovatív, digitális megoldásokról hallhat, melyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a társasházak hétköznapjait.
Április 28: Országos THT videokonferencia:
OKOS TÁRSASHÁZ 2021.
2021. március 22.
Online konferencia2021-től a THT évi két alkalommal tematikus online konferenciát rendez, melyek alkalmanként egy-egy társasházakkal kapcsolatos üzleti szegmenst fognak össze és adnak lehetőséget arra, hogy a szolgáltató és gyártó szektor bemutatkozzon a közös képviselők számára. 2021 első ilyen rendezvényét április 28-án tartjuk, „Okos társasház 2021" címen, melyen olyan innovatív, digitális megoldásokról hallhat, melyek egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a társasházak hétköznapjait.
A pandémia berobbantotta a magyar informatikai szolgáltatók piacát 2021. március 23.
digitalizacio.jpgA pandémia alatt jelentősen megnőtt az igény a hatékonyságot, valamint a távmunkát elősegítő megoldások iránt, ugyanakkor a biztonsági eszközök esetében az ügyfélkör egyelőre inkább utólag kezeli a problémát, ezért az előttünk álló időszakban nagy hangsúlyt kell fektetni a megelőzés fontosságának edukációjára.
Elhunyt számvizsgálók, tulajdonosok, tehetetlen közös képviselők: COVID-19 a társasházkezelésben 2021. március 18.
maszkos.jpgAz egyik népszerű közösségi oldalon a társasházkezelők osztották meg a tapasztalataikat a COVID-19 vírus munkájukra gyakorolt hatásairól.
eKözgyűlés a társasházban 2021. március 17.
Online közgyűlésMíg az oktatás, az egyesületek, gazdasági társaságok és a bíróságok is online közgyűlhetnek és működhetnek, addig a társasházakra mintha már megint senki nem gondolt volna. Pedig az elektronikus közgyűlés lehetősége nagyon sok társasház működését megkönnyítené.
Dén Mátyás András: A társasházak 5 legnagyobb problémája 2021. március 11.
denmatyas.jpgA társasházaknak 5 fő problémája van Magyarországon: a rossz általános műszaki állapot, a fragmentált, töredezett tulajdonosi szerkezet, a bankok hitelezési hajlandósága, a rossz társasházi törvény és sok helyen a professzionális társasházkezelés hiánya - hangzott el Dén Mátyás Andrástól, a Proptech Digital Investment Zrt. vezérigazgatójától a PP Konferenciaközpont, Biznisz az ingatlanban című online konferenciáján.
Az eHÁZ lett Az Év Blockchain Megoldása 2021. január 27.
azevblockchain2020w.pngMagyarország első felhő-alapú, blokklánc-hitelesített társasházkezelő rendszere nyerte a Magyar Marketing Szövetség Az év honlapja - Az év blockchain megoldása díjat!


(c) Társasházi Háztartás 2021 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva