Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Minden társasházi biztosítás egy helyen, online

2018. november 13.

A Generalinál egy vagy több biztosítással rendelkező közös képviselők most egy helyen hozzájuthatnak a legfontosabb szerződéses adatokhoz, dokumentációkhoz, mindezt szerződésenként, az egyes házakra lebontva. Az eredmény: egyszerűbb, gyorsabb, okosabb ügyintézés!

A Generali online szerződéskezelő rendszer indítása óta, a felhasználói visszajelzések alapján számos fejlesztés történt. Jelenleg közel 350 ügyfél használja ezeket rendszeresen. Láthatják a folyamatban lévő károkat: mi a kár oka, hol történt a kár, hol tart éppen a kárrendezési folyamat.
Hozzáférhetnek a biztosítási dokumentációkhoz, a biztosításközvetítők adataihoz, elérhetőségeihez, ellenőrizhetik az éves díjat, a díjrendezettséget. Online díjfizetést kezdeményezhetnek, módosíthatják például a levelezési címet, díjfizetési ütemet, fizetési módot, a banki adatokat, illetve megtekinthetik tételenként az elmúlt 10 év kárkifizetéseit, a károk okainak megjelölésével.

Új ügyfeleink számára is elérhetőek a fenti szolgáltatások, sőt, a 2018. november 1. és 2019. június 30. között kötött épületbiztosítások esetén a lakóközösség az első két hónapot ajándékba kapja! Az akció időtartama alatt a szerződés előre, későbbi kezdőidőponttal is megköthető a kedvezményes feltételek mellett. Részletek ITT
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások