Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Társasházi jogesetek a társasházi ügyekre specializálódott új generációs ügyvédek szemével

2019. március 24.

Az új Polgári Perrendtartás hatására a peres eljárások vagy a fizetési meghagyások (FMH) sikerre vitele az eddigieknél sokkal nagyobb felkészültséget igényel a közös képviselők, az érintett tulajdonosok és az ügyvédek részéről is.

Ebben az esetben nem mindegy, hogy egy remek válóperes ügyvéd vagy egy társasházi specialista lesz segítségünkre. (Mint ahogy agysebészhez sem megyünk, ha a térdszalagunkat kell megoperálni, pedig mindketten orvosok.) 

A THT-TTOE országjáró konferenciasorozatának állomásain dr. Bék Ágnes és az iLex System Zrt. társasházi ügyekre specializálódott új generációs ügyvédei is választ adnak a résztvevők kérdéseire. A rendezvényeken kapott ajándék jogi csomag pedig praktikus segítséget jelenthet valamely konkrét ügy megoldásához is.

A két előadás az alábbi címen szerepel minden állomás programjában:

Társasházi jogesetek az iLex Systems Zrt. társasházi ügyekre specializálódott új generációs ügyvédei szemével - Ajándék jogi csomag a konferencia résztvevői számára
Előadó: iLex System Zrt.

Ami a társasházi törvényből kimaradt - Gyakorlati útmutató a törvényben nem szabályozott, de megoldásra váró feladatokhoz - Teendők a társasházi tisztségviselők nyilvántartásba vételének új időpontjáig
Előadó: dr. Bék Ágnes, elnök - Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete

A rendezvények végén személyre szabott jogi tanácsadás dr. Bék Ágnes és az iLex Systems Zrt. ügyvédjének részvételével.

Városok, időpontok, programok ITT érhetők el.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások