Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Így juthat kedvezményes, szakmai napi Construma jegyhez a THT segítségével

2019. április 7.

A 38. Construma 2019. Nemzetközi Építőipari Szakkiállítás
2019. április 3-6-ig. 9-18 óráig, 7-én 9-17 óráig
várja látogatóit a Hungexpo Vásárvárosban (1101 Budapest, Albertirsai u. 10.)

A korábbi évekhez képest FONTOS VÁLTOZÁS, hogy a Hungexpo vásárváros egész területén megszűnt a KÉSZPÉNZZEL TÖRTÉNŐ FIZETÉS! A részleteket itt találja, kérjük, figyelmesen olvassa át: http://construma.hu/hu/keszpenzmentes-fizetes

A Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete
2019. április 3-án, szerdán 10 órától, a „G" pavilon VIP konferencia teremben
" Társasházi beépítések, átalakítások engedély nélkül - Változások az építési, beépítési szabályozásban" 
címmel rendezi konferenciáját

A konferencia részvétel NEM JOGOSÍT TOVÁBBKÉPZÉSI PONTRA!

A helyszínen április 3-án, 9 órától lehet belépni a kiállítás területére!

Nagyon fontos Információ! A Hungexpo területére Megszűnt a díjmentes belépés! 

1500 Ft-os kedvezményes jegy vásárolható a konferencia résztvevőknek, akár online a regisztrációnál, akár a regisztráció után válaszlevélben kapott belépőjegy felmutatásával a helyszínen a pénztáraknál. (Részletek a készpénzmentes fizetésnél leírtak szerint!)

Amennyiben részt szeretne venni a konferencián, és élni szeretne a kedvezményes belépés lehetőségével, előzetesen jelentkeznie kell a www.construma.hu honlapon az alábbiak szerint

1./ Válassza a „Látogatói regisztráció" menüpontot, azon belül CONSTRUMA/Construma Kert, Konferencia- Nem kamarai tagok részére menüpontnál kattintson a „konferencia regisztráció - kiállítás látogatással" feliratra, és egy adatlapra érkezik, ahol a konferenciák felsorolásából válassza ki az

Április 3. - Társasházi beépítések, átalakítások engedély nélkül - Változások az építési, beépítési szabályozásban sort és kattintson az előtte található kis négyzetre.

2./ Töltse ki az adatlapot értelemszerűen, pontosan az oldalon található információknak megfelelően!
NAGYON FONTOS!!! Minden *-al jelölt mezőt töltsön ki!
Különösen figyeljen arra, hogy az e-mail címét pontosan adja meg, mert hibás e-mail cím esetén nem kapja meg a kedvezményes belépésre jogosító „kupont".

3./ Kattintson rá a lap alján található „A regisztráció elküldése" feliratra
Ezután a megadott e-mail címre kap egy visszaigazoló e-mailt a regisztráció tényéről. Ennek a levélnek a vonalkódot is tartalmazó MELLÉKLETÉT kell kinyomtatva magával hoznia. 2019. április 3-án 9 órától a Hungexpo I., II. és III. kapujánál, lévő fogadó épületben ezzel a kinyomtatott melléklettel - és a belépődíj online, vagy helyszíni megfizetésével - tud bejutni a kiállítás területére és a konferenciára - a G Pavilon, VIP Konferencia terembe, - illetve a konferencia után módja van megtekinteni a 18 óráig nyitva tartó kiállítást is.
Amennyiben munkatársát is szeretné regisztrálni, a folyamatot meg kell ismételni. Egy regisztrációval csak egy személy léphet be!

Kérjük, hogy amennyiben élni kívánnak a lehetőséggel, jelentkezzenek mihamarabb, mert az utolsó napokban a torlódások miatt előfordulhat rendszer hiba! A TÁRSASHÁZI HÁZTARTÁS (THT) és a TÁRSASHÁZAK és TÁRSASHÁZKEZELŐK ORSZÁGOS EGYESÜLETE (TTOE) április 3-7-ig az „A" pavilonban a 202/B1 kiállítói standon található!

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások