Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Szórt purhab hőszigetelés és kenhető poliuretán vízszigetelő rendszer - Új korszak a tetők védelmében

2019. június 1.

A jó közös képviselő nem csak sodródik az eseményekkel, hanem a technikai újdonságokat is nyomon kövti, hogy a lakóközösségek terveinek megvalósításához a leghatékonyabb és ár/érték arány alapján is legkedvezőbb megoldásokat kínálhassa.


Mindenképpen ebbe a kategóriába sorolható a szórt purhab szigetelés melynek nagy előnye a hagyományos szigetelőanyagokkal szemben, hogy nem zsugorodik, nem esik össze, valamint egészségre ártalmatlan. 

Jelenleg erre semmilyen más anyag nem képes, így mással nem helyettesíthető, ezért lett az egyik leggyakoribb hő- és vízszigetelő anyag. Óvja az épületeket a nedvességtől, valamint a további korróziótól, így megnöveli azok élettartamát.

A tetőszigetelésnél a purhab felvitele nem igényel hosszas előkészületeket, szinte bármilyen felületen megtapad. Száradási ideje csupán néhány perc (lapos tető szigetelésnél fél órán belül járható a felület). Az anyag könnyen formázható, önmagában színezhető, vagy vakolható, újra festhető. Ellenáll a vegyi anyagoknak, nem lép velük kémiai reakcióba és rendkívül jó tűzálló tulajdonságokkal rendelkezik.

A technológiával megismerkedhet a THT-TTOE konferenciáján június 6-án. Program és jelentkezés ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások