Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

X. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPO - A NAP, AHOL MINDEN A TÁRSASHÁZAK ELŐTT ÁLLÓ FELADATOK MEGOLDÁSÁRÓL SZÓL

2019. október 20.

November 21-én már a X. KKN és Társasházi Expót szervezi meg a Társasházi Háztartás szaklap és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete, melyen minden kétséget kizáróan az eddigi leghúsbavágóbb téma, a lakóközösségi képviselők kötelező regisztrációja és az azzal kapcsolatos teendők köré szerveződik. Megfejtjük azt is, hogy miből táplálkozik az a megközelítés, hogy akár 5 milliós bírságok is kiszabhatók a közös képviselők részére.


Előadásaik mellett a nap zárásaként a szakma két legelismertebb képviselője, dr. Bék Ágnes és Dr. Izsák Orsolya válaszol a résztvevők által feltett kérdésekre, s a válaszok azok számára is tanulságosak lehetnek, akik saját kérdéssel nem érkeztek, mert tudjuk: ami az egyik házban egyszer problémaként jelentkezett, az bármikor felütheti a fejét egy másikban.

Időpont: 2019. november 21.
Helyszín: Lurdy Ház I. emelet, Konferencia Központ Budapest IX., Könyves Kálmán körút 12-14.
Jelentkezés: 2019. október 21-november 19. (kedd) 17.00 óráig (illetve a terem befogadóképességéig)
Kizárólag a www.tht.hu honlapon a Konferenciák menüpontnál. QR kódos belépőjegyet küldtünk, melyet a fogadópultnál be kell mutatni! (Ne felejtse otthon!)

Program és jelentkezés ITT

A rendezvény a THT és a TTOE nyílt napja, ezért a részvétel nem csak az előfizetők és tagok számára DÍJMENTES, hanem minden lakóközösségi képviselő vagy a munkájukat segítő számvizsgáló, illetve a társasháza ügyeit szívén viselő tulajdonos számára is.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások