Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Kármegelőzési programot hirdet a Generali

2019. december 21.

A vezetékes vízkárok mintegy harmada a lakóház több szintjén átmenő, úgynevezett ejtő vízvezetékek meghibásodásaira vezethetőek vissza, míg a ritkábban, de azért rendszeresen előforduló tűzeseteknél főleg a társasházak elégtelen villámvédelmi felkészültsége és az erősáramú berendezések meghibásodása okozza a bajt társaságunk kárstatisztikája alapján.

Éppen ezért társaságunk a többlakásos épületbiztosítások részére kármegelőzési programot hirdet. Az akcióhoz csatlakozó lakóközösségek igénybe vehetik az alábbi kármegelőzési szolgáltatások egyikét a részükre felajánlott ármegelőzési keret összegéig:

• az érintésvédelmi, villámvédelmi felülvizsgálatot, és az erősáramú berendezések tűzvédelmi felülvizsgálatát,
• a lakóépület ejtő vízvezetékeiben - esővíz és szennyvíz ejtő-vezetékek- kamerás állapotfelmérést. 

A kármegelőzési programhoz az a lakóközösség csatlakozhat, amelyik 2019. július 1. és 2020. január 17. közötti időszakban új Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítást köt és a biztosítást legalább 3 évig fenn kívánja tartani, valamint a programhoz csatlakozó lakóközösség vállalja, hogy társaságunk rendelkezésére bocsájtja a kármegelőzési program keretében igénybe vett szolgáltatásokkal kapcsolatban keletkezett dokumentumok másolatát. A program részletei ITT olvashatók.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások