Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Társasházak fertőtlenítése SteriClean Industry ipari fertőtlenítőszerrel

2020. május 1.

Az általunk (iffk.hu) forgalmazott és a fertőtlenítő szolgáltatásunknál használt SteriClean Industry ipari fertőtlenítőszer egyszerű, hatékony, öko-barát megoldást biztosít a COVID-19 vírus és mutációinak elpusztítására. Csak permetezze a légtérbe vagy a fertőtlenítendő felületre!

Rendelje meg most https://www.afertotlenito.hu/webáruházunkban vagy írjon a kozpont@iffk.hu címre. 
 Szakszerű fertőtlenítési tippekért hívja a +36202066560 számot!

Épületek, lépcsőházak, liftek, raktárak, csarnokok fertőtlenítését, hagyományos kézi-, vagy hátipermetezővel 10 l/1000 légköbméter dózisban, míg hideg ködképző géppel 5 l/1000 légköbméter dózisban, 100%-os töménységben könnyedén el lehet végezni. Vízben 50%-ra hígítva áttörléssel is fertőtlenít!

SteriClean Industry pH 3 értékű, enyhén savas, klórszagú folyadék, ami kálium-hipoklorit/nátrium-hipoklorit, nátrium-klorid, hidrogén-peroxid, klór-dioxid és ózon hatóanyagot tartalmaz. A hatóanyagok modern, elektrokémiai eljárással magas redoxpotenciálú (1200+mV) anyagokká alakulnak, így a szer fizikai úton semmisíti meg a baktériumokat, a gombákat és a vírusokat, esélyt nem hagyva a rezisztens törzsek kialakulására.

Szintén alkalmas akut penésztelepek felszámolására, élelmiszeripari higiénia fenntartására, a munkaterületek tisztántartására és a kellemetlen szagok megszüntetésére.

A SteriClean Industry fertőtlenítő nem ártalmas emberre, melegvérű állatokra és hüllőkre. Használata külön engedélyhez nem kötött! 

E vegyszer a fejlesztések során számos MSZ EN szabvány szerinti biocid hatékonysági vizsgálatnak lett alávetve. A virucid hatást az EN 14476, a fungicid hatást az EN 1650, a baktericid hatást az EN 1656 és az EN 1276, továbbá a yeasticid hatást az EN 1657 szabvány tanúsítja.

• nem toxikus, biztonságos felhasználás
• azonnali eredmény szermaradvány nélkül (a fertőtlenítés során előfordulhat túlexponálás, ez száraz vagy nedves törléssel bármikor eltávolítható)
• széles hatásspektrum vírus gomba és baktérium ellen
• élelmezési és munkaegészségügyi várakozási ideje 0 nap


Szembe vagy szájba nem kerülhet, belsőleges használata tilos! Használata előtt figyelmesen olvassa el a biztonsági adatlapot!

Listaár: 1200Ft+áfa/L 20l-es kiszerelés, 60l-től ingyenes országos szállítás vagy személyes átvétel raktárunkban a Corvin-nál!

Ha egyedül nem boldogul, segítünk:

SZAKSZERŰ GÉPI TÁRSASHÁZ FERTŐTLENÍTÉS
20 PERC/LÉPCSŐHÁZ:
 https://www.tht.hu/index.php?mid=newsview&id=1135

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások