Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Szakszerű gépi társasház fertőtlenítés - 20 perc/lépcsőház

2020. április 13.

Amennyiben megelőznének vagy társasházukban fertőzés gyanúja merül fel és hozzáértő szakemberekre van szükségük a társasház SZAKSZERŰ! fertőtlenítéséhez, keressenek bennünket bizalommal! Nem ma kezdtük!

Cégünk különböző méretű helyiségek környezetbarát, vegyszeres fertőtlenítésére szakosodott. Amennyiben egy épület fertőzött vagy annak veszélye áll fenn, erősen szennyezett, illetve ritkán vagy nem karbantartott, javasoljuk az épület szakszerű fertőtlenítését. 

Hideg-ködös, mikro szemcsés (10-15mikron) technológiával dolgozunk, a helyiségek légterének elárasztásával. A folyamat során SteriClean Industry típusú fertőtlenítőszert (megrendelhető: https://www.afertotlenito.hu/) használunk, amely a fertőtlenítés során képes megölni a vírusok baktériumok és gomba spórák 100 %-át.

A fent említett szert, ami tökéletesen fertőtlenít minden felületet, tartályt, edényt, berendezést, szerkezeti anyagot és szanitert, a kezelendő felületre juttatjuk 10-50 mikron nagyságú cseppekben, amihez az ideális berendezés a hideg ködképző gép vagy a mikro-porlasztós permetező. 

A hideg ködképző gép a SteriClean Industry-t apró cseppekre porlasztva sűrű fertőtlenítő ködöt képez, alacsony vízfelhasználás mellett. Így a légtérben az aktív részecskék egyenletesen eloszlanak, azok mindenhova eljutnak, még a nehezen hozzáférhető rések, a magasan lévő szerkezeti elemek vagy a távoli sarkok sem jelentenek gondot.

Max. 20 perc alatt végezzük el egy lépcsőház teljes fertőtlenítését, ami 10 perccel később használatba vehető.
Szolgáltatásaink már 8000ft+áfa /1 lépcsőház ártól elérhetők!

Specifikusabb ajánlatért, illetve további kérdésekkel, kérem, keressenek fel az alábbi elérhetőségek valamelyikén!
Tegyünk együtt tudatosan, felelősségteljesen a környezetünkért!

Megrendelés és információ: http://www.iffk.hu/fertotlenites-2/
Ingyenes fertőtlenítési szaktanácsadás:+36202066560

A termék önállóan is megvásárolható! 

Listaár: 1200Ft+áfa/L 20l-es kiszerelés, 60l-től ingyenes országos szállítás vagy személyes átvétel raktárunkban a Corvin-nál! Bővebben ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások