Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Nagyobb a terhelés lakásainkon járványhelyzetben

2020. április 13.

A koronavírus begyűrűzött életünkbe és sokan teljes napjukat a lakásunkban töltik, ami azt eredményezi, hogy a járványhelyzet alatt 30%-kal nagyobb a lakások igénybevétele. Emiatt az otthoni balesetek számának növekedésével is számolhatunk.

Megnő a közös képviselők feladata és felelőssége, fókuszba kerül a lakók biztonsága. A Generali többlakásos épületbiztosítása mindkét kockázatra megoldást kínál. 

A szakembereket a Házőrző többlakásos épületbiztosításhoz megköthető társasházkezelők felelősségbiztosításával segíti, ami azoknak a közös képviselőknek, akik csak egy lakóközösség képviseletét látják el, ingyenes. A lakók védelmére pedig a biztosításhoz köthető kollektív balesetbiztosítást kínálja, amelynek választásával a többlakásos épület minden lakója védelemben részesül, ami nem csak egy lépcsőházi esésből eredő csonttörés esetén fizet, hanem baleseti halál vagy rokkantság illetve közlekedési baleseti halál esetén is segíti a hozzátartozókat.

A Generalinál a koronavírus teremtette helyzet miatt most személyes találkozó nélkül is megköthető a Házőrző többlakásos épületbiztosítás, amit ha 2020. június 30-ig köt meg, kéthavi díjkedvezményben részesül a lakóközösség! További információk: www.generali.hu/tobblakas

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások