Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Így evez át a sárgacsekkmentes világba a Magyar Posta

2020. május 10.

Megvásárolta a Magyar Posta Zrt. két leányvállalatán keresztül a Díjbeszedő Csoport három tagvállalatának - Díjnet Zrt., Díjbeszedő Faktorház Zrt. és Díjbeszedő Informatikai Kft. - a Takarék Invest Kft. tulajdonában álló részesedését, a tranzakció április 30-án zárult. - írta a Posta közleményére hivatkozva az MTI

A tranzakció a digitális szolgáltatások iránti fokozott igények kiszolgálását segíti és ezáltal a Magyar Posta Csoport hosszú távú eredményességét biztosítja. Alaptevékenységükhöz és fejlesztési terveikhez jól illeszkedik a Díjbeszedő Csoport vállalatainak profilja, és általuk lehetőség nyílik a hagyományos postai tevékenységek mellett a postai szolgáltatásokhoz kapcsolható digitális ügyféligények magasabb fokú kiszolgálására - olvasható a közleményben.

A Díjnet Zrt. 51 százalékos részesedését a Magyar Posta Vagyonkezelő Zrt. vásárolta meg, a Díjbeszedő Faktorház Zrt. 51 százalékos, valamint a Díjbeszedő Informatikai Kft. 50 százalékos részesedését pedig a Díjbeszedő Holding Zrt. - amelyben már évek óta a Magyar Posta a tulajdonos - a szerk.

 

A Magyar Posta Zrt. a tranzakcióval közvetett, teljes irányítást szerzett a vállalatok felett.
napi.hu

 

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások