Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

LEGYEN OTT ÖN IS AZ ÉV LEGNAGYOBB TÁRSASHÁZI RENDEZVÉNYÉN, A XI. KÖZÖS KÉPVISELŐK NAPJA ÉS TÁRSASHÁZI EXPÓN!

2020. augusztus 19.

A koronavírus-járvány esetleges második hulláma miatt várható korlátozásokat megelőzve szeptember 17-én kerül megrendezésre a XI. Közös Képviselők Napja és Társasházi Expó (a THT-TTOE éves konferencia naptárában november 19-én szerepel ez az esemény.)

Ekkor lesz az utolsó lehetőség díjmentesen átvenni az OTP Business által támogatott, "Társasházban él? Önnel is megtörténhet!" jogi tanácsadó szakkönyv-sorozat 6. kötetét, mely az elmúlt két évben beérkezett kérdéseket és válaszokat tartalmazza. (A lehetőség azok számára biztosított, akik a THT-TTOE roadshow állomásain még nem jutottak hozzá.)

Csak javasolni tudjuk, hogy a résztvevő lakóközösségi képviselők minél több olyan tulajdonost hozzanak magukkal a KKN-re, akik aktívan részt vesznek a ház ügyeinek intézésében, hogy lássák, mennyire sokrétű ismeretekre van szükség ahhoz, hogy szakszerűen láthassák el feladatukat és feleljenek meg a tulajdonosi igényeknek. Ha erre sikerül felhívni a figyelmüket – márpedig a dr. Bék Ágnessel és dr. Izsák Orsolyával megtartott, közel két órás kérdés-felelet blokk garantáltan komoly nyomokat hagy bennük –, akkor jó eséllyel támaszkodhatnak rájuk a közgyűlések meddő vitáinak lezárásában is.

A KKN másik nagy hozadéka, hogy az aktuális műszaki feladatok megoldásához több tucat céggel alakítható ki kapcsolat, akik egyetlen más társasházi fórumon sem fordulnak elő ilyen létszámban. Ráadásul a THT-TTOE rendezvények rendszeres kiállítóiként tisztában vannak azzal, hogy a jó és a rossz hírek is gyorsan eljutnak róluk a képviselőkhöz, méghozzá az ország minden szegletébe, ami jelentős mértékben csökkenti a megbízással járó kockázatot és segít a tulajdonosok bizalmának megtartásában.

Jelentkezés a rendezvényre ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások