background image
Keresés a THT híreiben  
BELÉPÉS
Belépési név
Jelszó
Elfelejtett jelszó
Hírlevél feliratkozás
Főoldal Gyakran Ismételt Kérdések Magunkról Kapcsolat Energiadíj Regisztráció Hírlevél ajánlása Konferenciák Letölthető anyagok Kérdést teszek fel THT előfizetés TTOE tájékoztató

   

   

   

   

   

   

Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Egységes szerkezet, sokféle hiányosság - Így néz ki most a társasházi törvény (2020-09-12)
 
Ez elmúlt két évben többször is módosult a társasházi törvény, ami nem csak a kötelező regisztráció folyamatos csúszása miatt vált izgalmas olvasmánnyá, hanem azért is, mert a korábbiaknál sokkal összetettebb módon befolyásolja a közös képviselők munkáját és a lakóközösségek életét.
 
A 2021. január 1-től érvényes, a változásokat színessel jelölve tartalmazó, egységes szerkezetbe foglalt társasházi törvény ugyan egyszerűen elérhető honlapunkon, a "Letölthető anyagok" menüpont alatt, de a száraz paragrafusok életszerűvé tételét ezúttal is dr. Bék Ágnestől remélhetjük. 

A TTOE elnöke a Közös Képviselők Napja és Társasházi Expo keretében elhangzó előadásában gyakorlati példákon keresztül is bemutatja azt, hogy melyik rendelkezés milyen célt szolgál és milyen következményekkel jár, ha azokat figyelmen kívül hagyják. Az előadásban kitér arra is, hogy mikorra várható a már törvénybe iktatott kötelező regisztrációi végrehajtási rendeletének megszületése.
Program és jelentkezés ITT
Dátum: 2020-10-28

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

Magunkról Kapcsolat (c) Társasházi Háztartás 2009. All rights reserved. tht@tht.hu