Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Növekvő elvárások – szakmai védőháló a megoldás!

2020. november 6.

Az elmúlt évek során a társasházi közös képviselőkkel szemben támasztott elvárások egyre szigorodtak és egyre keményebb szankciókkal kell szembenézniük a közös képviseletet ellátóknak. Várhatóan 2021-től lép életbe az új társasházi törvény közös képviselőkre vonatkozó rendelkezése, ami egy új szintjét képviseli az elvárásoknak.

A Generali a Házőrző többlakásos épületbiztosításához köthető, szakmai közös képviselői felelősségbiztosítással szeretné az egyre növekvő terhet a közös képviselők és társasházkezelők válláról levenni, hogy a fontos feladatokra tudjanak koncentrálni munkájuk során.

A biztosítás a közös képviselői, valamint társasház kezelői tevékenységre irányadó foglalkozási szabályok megszegésével okozott károkra terjed ki, amelyekért a közös képviselő, a társasházkezelő kártérítési felelősséggel tartozik. Ez számos tevékenységre kiterjed, közös képviseletnél a közgyűlési határozatok előkészítésétől a tulajdonostársakat terhelő fizetési kötelezettségek érvényesítéséig, míg társasházkezelői tevékenységnél ajánlatkészítéstől az épület fenntartására vonatkozóan, az üzemeltetési és karbantartási feladatok szervezéséig számos területet lefed. 

A Generali azonban nem csak szakmai felelősségbiztosítással szeretné a közös képviselőket segíteni, hanem online megoldásokkal is egyszerűsíteni a mindennapokon. A Generali Online Szerződéseim rendszerben a társasház kárai egy felületen tekinthetők meg, hiszen a közös képviselők számára fontos, hogy tudjanak a biztosító felé bejelentett káreseményekről. 

A rendszerben továbbá a lakók által bejelentett károk is láthatóak: akár 10 évig visszamenőleg érhetők el a káradatok a lezárt károkról, illetve a folyamatban lévő károkról: mi a kár oka, hol történt a kár és hol tart éppen a kárrendezési folyamat. További információkért kattintson a Generali Házőrző többlakásos épületbiztosítási oldalra!
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások