Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Nemzetközi felmérés - Ingatlantulajdonosként is számít a véleménye

2021. január 22.

EU_terkep.jpg

Néhány hónappal ezelőtt az MNB a TTOE a THT és az eHáz közösen készített felmérést arról, hogy Magyarországon milyen a társasházak műszaki állapota, és milyen felújításokat valósítottak meg a közelmúltban, illetve terveznek a jövőben.

A TTOE ezúttal az Európai Ingatlantulajdonosok Nemzetközi Érdekképviseleti Szövetsége (UIPI) felkérésére egy hasonló témájú nemzetközi felmérésben vesz részt - szintén a THT-val és az eHáz-zal közösen - melyben Ön ingatlantulajdonosként mondhatja el véleményét, s járulhat hozzá ahhoz, hogy a UIPI minél szélesebb körből meríthessen a brüsszeli döntéshozók számára készülő tanulmányához.


Az Európai Unió ugyanis hamarosan több döntést is hoz majd arról, hogy hogyan ösztönözze az ingatlantulajdonosokat arra, hogy otthonaikat környezetbaráttá tegyék.  

Hogy a magyarországi ingatlantulajdonosok véleménye is kellő intenzitással jelenhessen meg a felmérésben, kérjük IDE KATTINTVA töltse ki a magyar nyelvű, anonim kérdőívet, mely legfeljebb 10 percet vesz igénybe.

Ha Ön közös képviselőként olvassa hírlevelünket, akkor kérjük, a kérdőív linkjét juttassa el a tulajdonosokhoz is. De az adatvédelemi szabályozásokat figyelembe véve csak azoknak küldje el, akik az adataikat az előírtak szerint a közös képviselet részére megadták, és tájékoztassa őket arról is, hogy a kérdőív kitöltése nem kötelező, de számíthat a véleménye a lakások felújításával kapcsolatos nemzetközi döntéseknél.

A kitöltött kérdőívek nem kerülnek vissza sem a közös képviselőhöz, sem az egyesülethez, sem hozzánk, kizárólag a nemzetközi adatbázisban fogják összesíteni.

Köszönjük az idejét!

Üdvözlettel:
TTOE - THT - eHÁZ  

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások