Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Construma - Új időpont: 2021. június 2-6.

2021. március 8.

A járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások érintik a CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor (CONSTRUMA, HUNGAROTHERM, OTTHONDesign) eredetileg április 14-18. közötti időpontra meghirdetett rendezvényeit, melynek programjában a korábbiakhoz hasonlóan THT-TTOE konferencia is szerepelt.

A Hungexpo Zrt. vezetősége a kialakult helyzetet mérlegelve, a kiállítók érdekeit is szem előtt tartva, a Construma, Hungarotherm és OtthonDesign kiállítások elhalasztásáról döntött.

Az új időpont: 2021. június 2-6.

"Bízunk benne, hogy ebben az időpontban a Construma kiállításcsokrot már meg tudjuk rendezni. Mindemellett természetesen folyamatosan nyomon követjük a hatályos intézkedéseket, jogszabályokat, és április 20-i hatállyal ismét megvizsgáljuk a kiállítás megvalósíthatóságát az aktuális helyzet tükrében. Amennyiben nem látjuk biztosítottnak a megrendezés felétételeit vagy a CONSTRUMA csokor színvonalát, akkor további halasztást nem tervezünk, a fizikai rendezvény helyett virtuális kiállítást szervezünk az idén." - írják közleményükben.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások