Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Generali: gyors és biztonságos online ügyintézés társasházkezelőknek

2021. április 15.

generali200.jpgA Generalihoz a tavalyi évben mintegy 40 000 bejelentés érkezett társasházi vízkárok kapcsán, és a biztosító közel 3 milliárd forintot fizetett ki a károsult lakóközösségeknek. A tűzkárok ugyan ettől lényegesen elmaradtak 2020-ban, mégis többszáz esetben volt szükségük a társasházaknak a biztosító közreműködésére. 

generali_tarsashaz.jpg

A lakóépületekben keletkező károk tehát jócskán adtak munkát a közös képviselőknek, miközben a járványhelyzet miatt az ügyintézés nehézkesebb volt, mint valaha. Jó hír, hogy a Generali Biztosítónál már a társasházi kárbejelentések, illetve ügyintézés esetében is elérhető az online szerződéskezelő szolgáltatás.

Milyen előnyökkel jár az online szerződéskezelő?

A társasházak biztosítási portfolióját kezelők számára gyors, egyszerű, kényelmes és a COVID-helyzetben is biztonságos ügyintézési opciót kínál a MyGenerali, a Generali online szerződéskezelő rendszere. A közösképviselő 0-24-ben, azonnal hozzáférhet a szerződéses adatokhoz és dokumentumokhoz, például figyelemmel kísérheti az éves díj mértékét, a szerződések díjrendezettségét, de tételesen megtekintheti a folyamatban lévő, illetve korábbi kárkifizetéseit is. 

generali_notebook.jpg

Bármikor módosíthat bizonyos társasházi adatokat (levelezési cím, fizetési ütem, fizetési mód), megtalálja a biztosításközvetítők adatait, elérhetőségeit, sőt, díjtartozás esetén on-line díjfizetést is kezdeményezhet.
A szolgáltatáshoz automatikus jogosultságot kap minden, legalább 1 érvényes szerződéssel rendelkező társasházi ügyfél, a hozzáférést azonban a megkapott egyéni azonosítóval és a biztosítási szerződés kötvényszámával szükséges aktiválni. Most különösen érdemes megfontolni az új társasházi biztosítások megkötését, hiszen a Generali 15% díjkedvezményt ad, ha a ház a szolgáltatást 3 éves tartammal igényli, ráadásul 2021. március 1. és június 30. között kéthavi díjkedvezménnyel köthetők meg az új szerződések.

Részletek: generali.hu

A cikk szponzorált tartalom, megjelenését a Generali Biztosító Zrt. támogatta.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások