Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Adatvédelem - Digitális megoldások jogszerű használata a társasházakban

2021. április 19.

adat2.jpgA THT és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete által 2010 óta minden évben megszervezett országos konferenciasorozat április végre már bőven túl szokott jutni az állomások felén, hiszen "békeidőben" május 31-ig meg kell tartani a közgyűléseket, amihez házhoz szoktuk szállítani a legfontosabb információkat, különös tekintettel a jogszabályi változásokra.

A roadshow, óvatos becslések szerint is csak júniusban indulhat, igaz a közgyűlési időszak is akkoriban kezdődik majd. 

A kényszerű bezártságot azonban mi is nagyon szerettük volna már megtörni ezért régi tervünket megvalósítva - Okos Társasház 2021 címmel - megszerveztük a THT és a TTOE első Online konferenciáját, melyen dr. Bék Ágnes, a TTOE elnöke, "Adatvédelem - Digitális megoldások jogszerű használata a társasházakban" címmel tartja meg előadását.

A téma a pandémia idején rendkívül aktuálissá vált, hiszen a társasházi kommunikáció is átterelődött az online térbe, miközben alig van ismeretünk arról, hogy ezen körülmények között hogyan tudunk szabályosan mozogni, feladatokat megoldani, miközben szem előtt tartjuk a GDPR előírásait is.

Ha Ön is szeretne részt venni a konferencián, akkor arra az alábbi lehetőségei vannak:

- Ha Ön a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete tagja - Részvétele DÍJMENTES

- Ha Ön A THT szaklap online vagy nyomtatott verziójának előfizetője - Részvétele DÍJMENTES

- Ha Ön hírlevelünk regisztrált olvasója vagy ezután regisztrál oldalunkon, akkor 9.900 forintért vehet részt a rendezvényen, de bolond lenne ennyi pénzt kifizetni, amikor ezt egy 3.900 forintos THT online előfizetéssel is biztosíthatja magának, melyet ITT tehet meg! 

Ezzel az előfizetéssel ráadásul nem csak április 28-án vehet részt az első THT-TTOE online konferencián, hanem egy évben 
10 THT lapszámhoz is hozzájut, melynek segítségével egyetlen társasházakat érintő jogszabályváltozásról sem marad le, emellett pedig 
három THT-TTOE konferencián is díjmentesen vehet részt az év folyamán, ahol személyesen is felteheti kérdéseit dr. Bék Ágnesnek.

Program és jelentkezés ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások