Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Utolsó hívás: Okos társasház 2021 konferencia a digitális társasházi megoldásokról

2021. április 27.

Sosem volt még ilyen egyszerű részt venni a THT és a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) által szervezett szakmai konferencián, ahol a társasházakat érintő legaktuálisabb jogi és műszaki kérdések kerülnek megvitatásra. Különös tekintettel a COVID járvány miatti intézkedések hatásainak értelmezésére, melyben dr. Bék Ágnes a TTOE elnöke segít a résztvevőknek. Ha Ön is szeretne részt venni a THT-TTOE első online konferenciáján, akkor arra ma 18:00 óráig az alábbi lehetőségei vannak:

- Ha Ön a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete tagja - Részvétele DÍJMENTES

- Ha Ön A THT szaklap online vagy nyomtatott verziójának előfizetője - Részvétele DÍJMENTES

- Ha Ön hírlevelünk regisztrált olvasója vagy ezután regisztrál oldalunkon, akkor 9.900 forintért vehet részt a rendezvényen, de bolond lenne ennyi pénzt kifizetni, amikor ezt egy 3.900 forintos THT online előfizetéssel is biztosíthatja magának, melyet ITT tehet meg!

Ezzel az előfizetéssel ráadásul nem csak április 28-án vehet részt az első THT-TTOE online konferencián, hanem egy évben
10 THT lapszámhoz is hozzájut, melynek segítségével egyetlen társasházakat érintő jogszabályváltozásról sem marad le, emellett pedig
három THT-TTOE konferencián is díjmentesen vehet részt az év folyamán, ahol személyesen is felteheti kérdéseit dr. Bék Ágnesnek.

Program és jelentkezés ITT

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások