Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Így tudja visszanézni az Okos Társasház 2021 országos videokonferenciát

2021. április 27.

digikonf.jpgAz alábbiakban foglaljuk össze a belépési tudnivalókat a Okos Társasház 2021-es online videokkonferencia felületére, melyen május 4-éig megtekinthető, visszanézhető a konferencia valamennyi előadása.

A konferencia megtekintése a közvetítői felületen jelszóval 2021. május 4. 23:59-ig lehetséges.

A videókonferencia megtekintésének menete:

Kérjük regisztráljon a KONFERENCIÁK menüpontban az Okos Társasház 2021 - visszanézhető május 4-ig konferenciára és a visszaigazoló emailben megtalálja a megtekintéshez szükséges tudnivalókat! Ha ön már korábban regisztrált a virtuális rendezvényre, akkor az április 27-én küldöt hírlevelünkben találja a belépési tudnivalókat. Amennyiben nem kapott ilyen levelet, úgy kérjük, hogy keresse ügyfélszolgálatunkat a +36 20 424 8888 -as számon és kollégánk segít a bejutásban.

Fontos, hogy a videókonferenciát csak a TTOE tagok és THT - Társasházi Háztartás szaklap  előfizetői nézhetik vissza ezen a felületen!

Beszélgetés az előadókkal

Felhívjuk figyelmét, hogy a rögzített konferencia kapcsán május 4-éig közvetlen kapcsolatot létesíthet az előadókkal. Kattintson rá az előadók profiljára, s a felkúszó emailcímen személyes konzultációt folytathat velük. Az előadók a lehető leggyorsabban válaszolnak a feltett kérdéseikre, illetve felveszik az érdeklődőkkel a kapcsolatot.

Üdvözlettel:
a THT szervező csapat

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások