Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Társasházak és lakásszövetkezeti ingatlanok felújítását támogatja a II. kerületi önkormányzat

2021. május 7.

felujitastarsashaz.jpgA Budapesti II. kerület Önkormányzat pályázatot írt társasházakra, többlakásos osztatlan közös tulajdonként értékesített lakóépületekre, valamint a lakásszövetkezetekre általános felújításra, vagy élet- és balesetveszély elhárítását szolgáló projektekre.

Pályázat alapján igényelhetnek támogatást - a pályázati kiírásban megjelölt feltételek szerint - azok a társasházak, amelyekben legalább három külön tulajdonú lakás van, és az adott épület használatbavételi engedélyét a mindenkori pályázat kiírását megelőző 15. év előtt adták ki.

Támogatás iránti pályázatot a II. kerületben lévő társasházak tulajdonostársai a közös képviselő, az intézőbizottság vagy érvényes meghatalmazással rendelkező természetes, illetve jogi személy útján nyújthatnak be.

A pályázat kötelező tartalmi elemeit a pályázati felhívás tartalmazza. A pályázat 2021. május 10-től július 31-ig nyújtható be az erre a célra rendszeresített pályázati nyomtatványon, 1 eredeti példányban, papír alapon. A pályázati nyomtatvány letölthető az önkormányzat honlapjáról. A pályázat benyújtása díjtalan. A határidőn túl érkező pályázatok elbírálására nem kerül sor, azok érdemi vizsgálat nélkül elutasításra kerülnek. A pályázatok kizárólag postai úton nyújthatók bel a következő címre: Budapest II. kerületi Polgármesteri Hivatal, 1277 Budapest 23, Pf. 21.

További információ a pályázattal kapcsolatban ide kattintva érhető el.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások