Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Mit tegyenek és mit ne a közös képviselők, az újra induló közgyűléseken?

2021. június 3.

bekagnestht.jpgA közgyűlési tilalom feloldása után felpörögnek az események a társasházakban. Sok kényszerűen jegelt probléma vár megoldásra, ezért ahol valóban megvan a szándék az előrelépésre ott rövid időn belül megtartják a közgyűléseket és meghozzák a szükséges döntéseket. A feladat azonban nagyobb figyelmet igényel, mint a „békeidőben" megszokott ügymenet idején.

Nem csak azért, mert a lakóközösség arra hajlamos tagjaiban a bezártság idején emelkedhetett az adrenalin és még most sem értik, hogy sok feladat elvégzését a COVID miatt életbe lépett törvények, rendeletek akadályozták, hanem azért is, mert az elmúlt egy évben nem csak ezek, hanem számos más rendelet is változott.

Június 10-én a THT budapesti konferenciáján, majd az országos konferencia körút állomásain dr. Bék Ágnes a TTOE elnöke ezeket a jogszabályokat veszi sorra, melyek egy része hatályon kívül került, mások pedig ezután is velünk maradnak.

Előadásának címe:
Újra megtarthatók a közgyűlések, de a társasházak a COVID idején sem álltak le - Mit tegyenek és mit ne a közös képviselők, június 1. után - Egyéb jogszabályváltozások a közgyűlési stop óta

A rendezvényen mutatjuk be és - az OTP Business jóvoltából - adjuk át a résztvevőknek a „Jogok és kötelességek a társasházi felújítások, karbantartások során" című szakkönyvet.

Teljes program és jelentkezés a budapesti konferenciára ITT

A THT-TTOE Roadshow 2021-es állomásai ITT érhetők el

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások