Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Pályázati lehetőség a XVI. kerületi társasházi és lakásszövetkezeti lakóépületek utólagos hőszigetelésének pénzügyi támogatására

2021. június 25.

hosziget.jpgA pályázat célja, hogy Budapest Főváros XVI. kerületi Önkormányzat vissza nem térítendő támogatást nyújtson a XVI. kerületi társasházi és lakásszövetkezeti lakóépületek, homlokzati, tető- és pincefödém, valamint homlokzati végfalak hőszigeteléséhez.

A pályázat keretében támogatható a homlokzati, tető- és pincefödém, valamint homlokzati végfalak hőszigetelése
összköltségeként a kivitelező árajánlata alapján a pályázatban rögzített hőszigetelési munkálatok anyagköltségének és munkadíjának valamint a járulékos költségeknek - pl. szakértői, tervezési, ill. műszaki ellenőri - általános forgalmi adót is tartalmazó összege vehető figyelembe. A támogatás - a pályázati kiírásnak megfelelő - már megkezdett beruházás esetén is, de csak be nem fejezett beruházásra igényelhető.

A pályázat során megpályázott keretösszeg maximum az
elszámolható költségek 25%-a, tíz és tíznél kevesebb lakásos társasházi és lakásszövetkezeti teljes lakóépület esetében legfeljebb 50%-a lehet, a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 30.000.000.-Ft.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások