Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Hatékony fellépés a randalírozó szomszédokkal szemben? - Sokan keresik a receptet

2021. augusztus 24.

Bulizo_szomszedok2.jfifÉjszakába nyúló bulizás, cigarettafüst, szemét az ajtó előtt, elmaradt közös költség.
Ezek a legtipikusabb problémák, melyekkel meg kell küzdeniük azoknak, akiknek a szomszédjában a tulajdonosok kiadják a lakásukat.

Bár akkor is akadhatnak zűrös kapcsolatok, ha maga a tulajdonos összeférhetetlen, de meg van az esélye annak, hogy hosszú távon mégis csak kialakulnak bizonyos kompromisszumok, hiszen egy ponton túl létrejöhetnek olyan helyzetek is, amik már a renitensnek is gondot okoznak.

A bérlők egy része azonban - különösen a rövid távú bérlések esetében - tudják, hogy mire hatékonyan felléphetne ellenük a lakóközösség vagy a tulajdonos, addigra árkon-bokron túl lesznek, ezért gátlás nélkül felrúgnak minden együttélési szabályt, amitől egy közösségben harmonikusan telhetnek a napok.

Arról, hogy ki és milyen eszközökkel léphet fel a rendbontó bérlőkkel szemben, s hogy milyen módon biztosítható az, hogy a külföldön tartózkodó tulajdonos is lépjen, ha a közösség azt igényli dr. Bék Ágnes a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) elnöke beszélt a Kossuth Rádió Napközben című műsorának társasházi rovatában.

A műsor itt hallgatható meg az elhangzás napjától (augusztus 17.) két hónapig, 10:15 percnél: https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2021-08-17_09-05-00&enddate=2021-08-17_11-10-00&ch=mr1

Hallgassa Ön is keddenként 10:15-től a Napközben című műsor társasházi perceit a Kossuth Rádióban és tegye fel kérdéseit a 0630 9000 666-os sms számon!

A mai műsorban a kontár kivitelezőkkel szembeni védekezési lehetőségeket beszélik meg a műsor vendégei.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások