Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Mutasd a lépcsőházad, megmondom ki vagy

2021. szeptember 15.

Lepcsohaz.jfifA lépcsőház egy tükör a lakóközösségről. Arról, hogy van-e igény az ott élőkben arra, hogy környezetüket rendben tartsák és képesek-e olyan példát mutatni, amivel befolyásolni tudják azokat, akik csak egy ólnak tekintik lakásukat. Szükség esetén pedig tudnak-e olyan egységet alkotni, ami ahhoz kell, hogy nyomást gyakoroljanak a rendbontókra.

A Kossuth Rádió Napközben című műsorának társasházi rovatában egy olyan közös képviselő szólalt meg, aki több, mint 20 éve tulajdonosként látja el a közös képviselői feladatokat és az akkor még vegetáló társasházukat erős gazdasági alapokon álló, egymásra odafigyelő közösséggé kovácsolta.
Ehhez arra is szükség volt, hogy hatékonyan lépjen fel olyanokkal szemben, akik se a közös költség fizetés, se az SZMSZ vagy házirend betartása terén nem remekeltek. Ők már nem tagjai a közösségnek.

Milyen lehetőségei vannak a közös képviselőknek arra, hogy a többség, vagy adott esetben a kisebbség érdekeit képviselve megőrizze a ház békéjét és eredményeket is elérjen a közös célok megvalósítása érdekében? Ezzel kapcsolatban már a műsor állandó szakértőjét, dr. Bék Ágnest, a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) elnökét hallhatták a hallgatók.

A műsor itt hallgatható meg az elhangzás napjától (szeptember 7.) két hónapig, 10:15 percnél: https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2021-09-07_10-00-00&enddate=2021-09-07_11-10-00&ch=mr1

Hallgassa Ön is keddenként 10:15-től a Napközben című műsor társasházi perceit a Kossuth Rádióban és tegye fel kérdéseit a 0630 9000 666-os sms számon!

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások