Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

A társasházi könyvelés a tízszeresére gyorsul: automatikus bankszámla szinkron az eHÁZban

2021. október 11.

bankiapi.jpgAz automatikus könyvelés újabb fokozatra kapcsolt az eHÁZban. A minden felhasználó számára külön díjazás nélkül elérhető bankszámla szinkron szolgáltatással ezentúl az internetbanki számlaforgalmat már nem kell importálni, a bankszámlaforgalom - hasonlóan a NAV szinkronhoz a számlák esetében - naponta 4 alkalommal automatikusan bekerül a rendszerbe.

A piacvezető társasházi szoftverbe már tavaly júliusától automatikusan megérkeznek a társasház számára, vagy a társasház által kiállított számlák, melynek köszönhetően nincs szükség a bizonylatok manuális rögzítésére. A digitalizációs folyamat következő fokozataként most már a CIB Bank, Gránit Bank, K&H Bank, Magnet Bank, MKB Bank, OTP Direktnet, Raiffeisen Bank, Sberbank UniCredit eBanking és UniCredit SpectraNet internetes banki felületeit használó társasházaknak nincs más dolguk, mint 90 naponta összekötni az eHÁZ-at a saját internetbankjukkal, és onnantól a banki forgalom automatikusan megjelenik az eHÁZban.

"Rengeteg időt és pénzt tudunk spórolni a társasházaknak azzal, hogy a sok manuális adatrögzítést automatizáljuk. A NAV és a banki szinkronnal az egyes tételeket nem kell manuálisan rögzíteni, hanem csak helyre tenni kell az eHÁZban, mellyel valós idejű főkönyvünk lehet a rendszerben és ha év közben jól és pontosan könyvelünk, akkor év végén 5 kattintásból összeáll a mérleg és az eredménylevezetés." - mondta Dén Mátyás András, az eHÁZ projektvezetője.
(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások