Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

A lakástulajdonosok többségét nem érdeklik a társasház ügyei. Jó ez így?

2021. november 15.

Kerdoiv.jpgA társasházi közgyűléseken - ahol a társasházzal kapcsolatos ügyek felől döntenek - sok esetben csak a tulajdonosok maximum 20-30 százaléka jelenik meg, a közös képviselőt mintegy gyorsszolgálatot használják, mindeközben pedig soha nem látott méreteket ölt a panaszkodás és a házkezeléshez való rosszindulatú hozzáállás. A pandémiás időszak kiemelten rosszat tett a társasházkezelők és a tulajdonosok közötti viszonynak, a bezártság sok olyan feszültséget teremtett, melyek nehezen oldhatók fel a társasházakban.

A THT, a TTOE és az eHÁZ 2021-ben nagy fába vágta a fejszéjét: közös erővel felmérjük azt, hogy a magyarországi lakástulajdonosok mit gondolnak a közös képviselet munkájáról, annak részleteiről, díjazásáról, mennyire aktívak és ezáltal mennyire tudatosak a saját társasházukat illetően. A felmérés célja, hogy pontos képünk legyen a lakói tudatosságról, majd lépéseket tegyünk afelé, hogy lebontsuk az évtizedek óta uralkodó "mindenki a négy fal között gondolkodjon tézist" azzal, hogy hozzásegítjük a lakástulajdonosokat a valódi, felelős tulajdonosi hozzáállás elsajátításához!

Az ide kattintva elérhető kérdőívet 2021. december 31-éig tudják kitölteni a lakástulajdonosok! A kitöltés alapvetően anonim, de aki megadja az email címét, azt egy féléves THT - Társasházi Háztartás szaklap online előfizetéssel jutalmazzuk.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások