Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Ismét lehet pályázni ablak- és ajtófelújításra Terézvárosban

2021. december 9.

Terezvaros_ablakok.jpgA terézvárosi önkormányzat pályázatot hirdet a kerületi lakosoknak a lakóhelyként bejelentett lakásuk fa nyílászárói felújításának, helyreállításának támogatására. A támogatás vissza nem térítendő támogatás, amelyet a munka elvégzését követően, a benyújtott elszámolás alapján - a rendeletben és a támogatási szerződésben foglaltak szerint - 30 napon belül folyósít az önkormányzat a pályázónak.

Az önkormányzat a pályázatra 10 millió forint keretösszeget különített el.

Maximális mértéke:
- a bruttó kivitelezési költség 30%-a, de legfeljebb a rendelet 1. számú melléklete szerinti összeg,
- lakhatási támogatásban vagy rendszeres gyerekvédelmi kedvezményben részesülő pályázó esetében a támogatás maximális mértéke a bruttó kivitelezési költség 50%-a, de legfeljebb a rendelet 1. számú melléklete szerinti összeg másfélszerese,
- ha az érintett lakás valamennyi tulajdonosa nyugdíjas, a támogatás maximális mértéke a bruttó kivitelezési költség 50%-a, de legfeljebb a rendelet 1. számú melléklete szerinti összeg másfélszerese,
- ha a pályázattal érintett lakás valamennyi tulajdonosa nyugdíjas és lakhatási támogatásra jogosult, akkor a támogatás maximális mértéke a bruttó kivitelezési költség 60%-a, de legfeljebb a rendelet 1. számú melléklete szerinti összeg 160%-a.

A pályázatokat 2021. december 1-től folyamatosan lehet benyújtani a 2021-ben előirányzott, megmaradt keretösszeg erejéig a Polgármesteri Hivatal ügyfélszolgálatán (1067 Budapest, Eötvös utca 4.).

A pályázatokat a Tulajdonosi Bizottság a beérkezéstől számított 60 napon belül bírálja el.

Fontos információk:

- További részletek a pályázatról a pályázati kirásban olvashatóak.
- A jelentkezéshez szükséges adatlapok innen letölthetők.
- Ablakfelújítási kisokosunkat - amely segítséget nyújthat - itt találja.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások