Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Jobb félni, mint megijedni – Tűzvédelmi riadóterv a társasházakban

2021. december 21.

Tuzoltok.jpgIdén már 281 otthonban csaptak fel a lángok a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által felügyelt területen, ezért figyelemfelkeltő céllal tűzoltási bemutatót tartottak Egerben, melyről a Kossuth Rádió Napközben című műsora is beszámolt. A felvezető riportban többen is megszólaltak, akik elszenvedői vagy szemtanúi voltak lakástüzeknek.

A haláleseteket, sérüléseket, füstmérgezést okozó események elkerülésére, ha lehet, akkor a társasházakban még jobban kell figyelni, mint egy családi ház esetében, mert ott nem csak magunkat, hanem a lakóközösség többi tagját is életveszélybe sodorhatjuk.

A műsor állandó szakértője, dr. Bék Ágnes a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének elnöke az elhangzottakon kívül külön felhívta a figyelmet az elöregedett épületek elektromos hálózatának átvizsgálásának fontosságára és a Tűzvédelmi riadóterv szerepére, valamint a lifthasználatra vonatkozó szabályokra.

Az adás itt hallgatható meg az elhangzás napjától (december 7.) két hónapig, 10:15 percnél: https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2021-12-14_09-05-00&enddate=2021-12-14_11-10-00&ch=mr1

Hallgassa Ön is keddenként 10:15-től a Napközben című műsor társasházi perceit a Kossuth Rádióban és tegye fel kérdéseit vagy JAVASOLJON TÉMÁKAT a 0630 9000 666-os sms számon!

Fotó: 112press.hu

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások