Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Kisebbségbe kerültünk a társasházban – Tűrjünk vagy harcoljunk?

2022. január 11.

tarsashaz_tarsasjatek.jpgKomoly konfliktushelyzet alakult ki egy budapesti társasházban. Az egyik tulajdonos, egy életmód orvos, aki rendelőt nyitott a házban, fokozatosan vásárolta fel az ingatlanokat, s ma már szinte csak az általa jóváhagyott dolgok történhetnek az épületben.

Közte és a kisebbségbe szorult tulajdonosok között jogi háború alakult ki, mert attól tartanak, hogy elveszítik lakásukat, miután az orvos bármilyen határozatot elfogadtathat a közgyűlésen. Erre utal az a neki tulajdonított mondat is, miszerint: nem szavazok meg semmit, ami az én érdekeimet nem szolgálja. A közös költséget közben jelentősen megemelték és a kirótt célbefizetéseket is nyomásgyakorlásként értékelte a Kossuth Rádió Napközben című műsorában megszólaló ott lakó riportalany.

Hogy jelen helyzetben mit tehetnek a kisebbségben maradt tulajdonosok, azt dr. Bék Ágnes, a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete elnöke és dr. Izsák Orsolya ügyvéd osztotta meg a műsor hallgatóival.

Az adás itt hallgatható meg az elhangzás napjától (január 4.) két hónapig, 10:15 percnél: https://mediaklikk.hu/radio-lejatszo-kossuth/?date=2022-01-04_09-05-00&enddate=2022-01-04_11-10-00&ch=mr1

Hallgassa Ön is keddenként 10:15-től a Napközben című műsor társasházi perceit a Kossuth Rádióban és tegye fel kérdéseit vagy JAVASOLJON TÉMÁKAT a 0630 9000 666-os sms számon!

Kép: okosjatek.hu - tarsasház társasjáték

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások