Barion Pixel
Hír ajánlása
Feladó neve
Feladó e-mail címe
Címzett neve
Címzett e-mail címe

Személyes online tanácsadás dr. Bék Ágnessel - Így segít tagjainak a TTOE

2022. január 25.

TTOE.jpgA Coviddal kapcsolatos korlátozások miatt számos THT-TTOE konferencia időpontját kellett megváltoztatni és voltak olyanok is, melyeket nem is sikerült megtartani. Ez érintette a budapesti rendezvényeket és az országos konferenciasorozat állomásait is. A szakmai konzultációk iránti igény azonban tovább emelkedett, amit a THT honlap "Kérdést teszek fel" rovatába érkező megkeresések növekvő száma is jelez számunkra.

A megnövekedett kérdésszámmal arányosan, kényszerűen megnőtt a válaszadási idő is, ami hátrányosan érintette a prioritást élvező egyesületi tagokat is, ezért a szervezet elnöke, dr. Bék Ágnes a 2022. február 17-től induló online fogadóórákon válaszol kérdéseikre, ezzel biztosítva, hogy valóban az egyesületi tagok kérdései kerüljenek elsőként megválaszolásra.

Az új platform belépése várhatóan csökkenti majd a válaszadási időt THT előfizetői számára is, akiknek kérdéseit továbbra is írásban várjuk a "Kérdést teszek fel" menüpont alatt.  

A TTOE tagságról szóló információk ITT érhetők el.

A THT előfizetésről szóló információk ITT érhetők el.

Arról, hogy az online fogadóórákra mikor kezdődik a regisztráció, hamarosan tájékoztatjuk a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesülete (TTOE) tagjait.

(c) Társasházi Háztartás 2024 | Proptech Digital Investment Zrt. | Minden jog fenntartva
Általános Szerződési Feltételek | Adatvédelmi nyilatkozat | Süti beállítások